Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Vliv rodiny na školní úspěšnost dítěte

Centrum Ruth zve na besedu Mgr. Zdeny Šrámkové a Lenky Vencálkové na téma Vliv rodiny na školní úspěšnost dítěte ve středu 10. 10. 2018 od 17 h. v prostorách Centra Ruth na Karlově nám.41/30. Přihlásit se můžete zde.

Den pro maminky a dcery - 27. 10. 2018

Centrum Ruth zve maminky a jejich dcery ve věku od 10 let na celodenní program s E. Sejrkovou, M. Blažkovou a H. Procházkovou  Den pro maminky a dcery  v sobotu 27. 10. 2018 od 9-16.30 h. ve stacionáři Úsměv na Gen. Sochora 705 v Třebíči. Přihlásit se můžete zde.

Životní ztráty a způsoby jejich zvládání

Centrum Ruth zve na vzdělávací program M. Blažkové Životní ztráty a způsoby jejich zvládání, který se uskuteční v upraveném termínu v úterý 23. 10. 2018 od 17h v prostorách Centra Ruth na Karl. nám v Třebíči. Přihlásit se je možné zde.

Výzva dobrovolnického centra

Vážení senioři, cítíte se osamoceni? Využijte nabídku dobrovolné pomoci a ozvěte se nám, jakou pomoc byste potřebovali...  Přihlaste se nám, prosím, také vy, kteří byste rádi jako dobrovolníci někomu pomáhali...  Plakátek

Volnočasový klub Archa - září 2018

Zveme Vás do domů s pečovatelskou službou v Třebíči a Hrotovicích. Program tentokrát tvoří turnaj v kuželkách, cvičení s Mavi a kavárnička. Zveme obyvatele těchto domů, ale i ostatní seniory, kteří nechtějí být doma sami a rádi by přišli mezi nás.

Baterkománie - pomozte nám sbírat vybité baterky

Do 15. 10. 2018 probíhá soutěž ve sběru vybitých baterií ve prospěch Charitní záchranné sítě třebíčské Charity. Zapojit se je snadné. Přineste použité baterky do sběrných boxů ve vstupních halách Městského úřadu na Karlově i Masarykově náměstí, nebo ve sběrných dvorech.

Soutěž: Co pro mne znamená DOBROVOLNICTVÍ?

Setkali jste se již s dobrovolnictvím? Jste nebo jste byl dobrovolníkem nebo Vám byla či je poskytována pomoc dobrovolníka? Jakou zkušenost jste získali? Co Vám dobrovolnictví přineslo? Podělte se o své zážitky, napište, nakreslete nebo zachyťte na fotografii pěkné okamžiky z dobro-působení. Zapojte se do naší soutěže! Těšíme se na Vaše příspěvky. Plakátek

Zveme Vás na Den Charity 2018

Přijdte s námi strávit příjemné odpoledne! V úterý 25. 9. 2018 od 14-17 hod.  slavíme na Karlově náměstí v Třebíči DEN CHARITY. Těšíme se na Vás! Plakát

Sekáč trochu jinak

Chceme lidi spojovat a ukázat, že se můžeme společně dobře bavit. A tak jsme vymysleli projekt "Sekáč trochu jinak“. A v čem je jiný? Kromě toho, že se u nás oblečete a pobavíte, dozvíte se o problematice duševního zdraví a nemoci. Podpoříte nás?

Místo: Gen. Sochora 705, Třebíč
Termín: 14. 9. 2018, 14:00 — 14. 9. 2018, 22:00