25. výročí DCHB
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Týden sociálních služeb 2017 v třebíčské Charitě

Od 2. - 6. října 2017 Vás zveme na programy k Týdnu sociálních služeb i do třebíčské Charity.

Podpořme mír v Kurdistánu! Charita v rámci Mezinárodního dne míru na ČT Dobré ráno.

Dnešní den, 21. září, je Mezinárodním dnem míru. O tom, jak křehký mír je a co se děje, když dojde k jeho narušení, v Dobrém ránu povykládali humanitární pracovník Filip Habrman z Diecézní charita Brno, vojenský kaplan Jan Pacner a organizátorka brněnského happeningu 21+ Diana Tuyet-lan Nguyen Kosinová.

Diecézní charita Brno slaví Den Charity. Charita bude děkovat v ulicích za podporu.

Den Charity slaví Charita již od roku 2004. Akce byla poprvé uspořádána právě v Brně. Smyslem této celostátní akce je seznámit veřejnost s charitním posláním, činností a nabídkou služeb a poděkovat za projevenou přízeň. Den Charity se každoročně koná v průběhu září a října. Co pro Vás Charita letos nachystala?

Dílny pro veřejnost tento pátek

K-centrum Noe zve veřejnost do svých dílen, kde si lidé mohou přijít vyzkoušet práci s ovčí vlnou. Akce se koná v pátek 22. 9. 2017 od 12 do 15 hod. na Hybešově ulici 10. Přijďte si to zkusit!

Pojďte s námi oslavit DEN CHARITY

V pondělí 25. 9. 2017 ve 14 hod. začne na Karlově náměstí v Třebíči odpoledne plné zajímavého dění, na které jste všichni srdečně zváni!

Běžecký závod SELFIERUN 2017

Zveme všechny sportovce i přátele pohybu všeho věku na 2. ročník závodu v běhu na 1 a 5 km spojený se soutěží o nejlepší selfiefoto. Koná se v rámci Dne Charity v pondělí 25. 9. 2017 na Karlově nám. v Třebíči. Přijďte podpořit dobrou věc...

Svátek seniorů v Domovince

Milí senioři! Zveme Vás na oslavu Svátku seniorů v pátek 29. 9. 2017 od 9 hod. v Domovince. Zahraje Vám harmonikář Petr Gross.

Loučení s létem 2017

Přijďte společně s námi zamávat létu - ve čtvrtek 21. 9. 2017 od 10 hod. Srdečně všechny zve Domovinka Třebíč.

Manželské večery

POZOR ZMĚNA - První setkání        11. 10. 2017 od 17.30-20.00 hodin ve vyhlídkové restauraci Panorama v TřebíčiKarlovo nám. 19/12. Přijďte prožít romantickou atmosféru při společné večeři a inspirovat se probíranými tématy... Srdečně zve Centrum Ruth. Plakátek

Charita ČR obdržela Cenu evropského občana

Cenu evropského občana, kterou udílí Evropský parlament, získaly letos za Českou republiku organizace Charita ČR a mobilní hospic Strom života. Při slavnostním setkání v Evropském domě v Praze 18. září převzal ocenění generální sekretář Charity ČR Jakub Líčka.