Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Co pro mne znamená DOBROVOLNICTVÍ?

Setkali jste se již s dobrovolnictvím? Jste nebo jste byl dobrovolníkem nebo Vám byla či je poskytována pomoc dobrovolníka? Jakou zkušenost jste získali? Co Vám dobrovolnictví přineslo? Podělte se o své zážitky, napište, nakreslete nebo zachyťte na fotografii pěkné okamžiky z dobro-působení. Zapojte se do naší soutěže! Těšíme se na Vaše příspěvky. Plakátek

Poděkování za zábavu ve Vidourkově mlýně

Příjemně prožité sobotní odpoledne a večer dne 9. června 2018 připravili pro rodiny s dětmi z Rané péče Třebíč, Azylového domu pro rodiče s dětmi a ženy, ale i širokou veřejnost lidé z obce Římov - Vísky. Akce se konala ve Vidourkově mlýně...

Letní provoz Centra Ruth

Centrum podpory rodin Ruth oznamuje změnu otevírací doby o letních prázdninách. Poradna bude veřejnosti otevřena od pondělí do pátku vždy od 9 do 13 h. Všem přejeme krásné léto!

Životní ztráty

Nenechte si ujít zajímavou besedu psychoterapeutky M. Blažkové na téma Životní ztráty a způsoby jejich zvládání, která se uskuteční v úterý 17. 7. 2018 v 17.00 h. v prostorách Centra podpory rodin Ruth na Karlově nám 41/30 v Třebíči.

Letem světem s Rodinsonem

Kam s dětmi v létě? Centrum Ruth pořádá již 2. ročník 3-denního zážitkového programu pro prarodiče či rodiče s dětmi, tentokrát nazvaný "Letem světem s Rodinsonem". Kdy? 7. - 9. 8. 2018 v prostorách Domečku Halahoj v areálu Katolického gymnázia v Třebíči.

Přijďte do Domovinky

S Domovinkou můžete uvítat léto. Kdy? První letní den ve čtvrtek 21. 6. 2018 od 10 hodin. Na tradiční akci  Vítání léta si  zazpíváme i zatančíme a zahrají nám k tomu manželé Moulisovi. Přijďte také!

Červnové dopoledne pro ženy

Srdečně zveme ke společnému předávání zkušeností a rad Jak si "užít" prázdniny s dětmi - Dopoledne pro ženy, Beseda se koná v prostorách Centra Ruth na Karlově nám 41/30 v Třebíči v úterý 19. 6. 2018 od 9 - 11.30 hodin.

K průzkumu Charity o mladých a chudobě vznikl cyklus fotografií Tomáše Pospěcha

Charita Česká republika se letos věnuje tématu Mladí a chudoba. Společně s Českou biskupskou konferencí a společností Median k němu připravila výzkum, který potvrdil předpoklad, že nejvíc záleží na tom, do jakých podmínek se narodíte. Jinými slovy, že chudoba je v Česku dědičná. K tématu vznikla i série fotografií Tomáše Pospěcha z nízkoprahového zařízení Fénix v Lipníku nad Bečvou. Tento typ sociálních služeb je totiž jedním z účinných nástrojů, kterým Charita v celé republice dětem a mladým lidem pomáhá.

Malování portrétů vyneslo hospici patnáct tisíc

Jeden z nejlepších českých ilustrátorů a výtvarníků kreslených příběhů Petr Kopl zorganizoval  na festivalu komiksů CRWECOM speciální dílnu, kde spolu s dalšími autory maloval zájemcům portréty za libovolný příspěvek. Výtěžek byl určen Domácímu hospici sv. Zdislavy.

Veletrh sociálních služeb v Třebíči

Zveme vás na Karlovo náměstí v Třebíči. Ve středu 13. 6. 2018 od 10 - 16 hodin se vám zde představí sociální služby a služby na ně navazující. Doprovodný program v průběhu akce!