Kladný přístup k životu

Výstava

DARUJ DVAKRÁT

Vernisáž

ve středu 7. 2. 2018  v 17 h.
v Městské knihovně Třebíč
na Haaskově ul.

Každá koruna pomáhá!

Přispějte 1 Kč denně,
365 Kč ročně...

Poděkování

LINET daroval hospici sv. Zdislavy 5 lůžek

Společnost LINET předala Domácímu hospici sv. Zdislavy darem pět polohovacích lůžek. Klienti hospice si je budou moci zapůjčit, lůžka poslouží k zajištění péče o nevyléčitelně nemocné, o něž se starají jejich blízcí a pracovníci hospice v domácím prostředí.

Ženství, rodina, mateřství

Centrum Ruth zve na besedu L. Hospůdkové Ženství, rodina, mateřství v úterý 20.února od 17 h. na Karlově nám. 41/30. Na program se můžete přihlásit zde.

Kladný přístup k životu

Víte, že se dá optimismus i pesimismus naučit? Přijďte ve středu 24. 1. 2018 v 10 hod. do Domovinky a dozvíte se, jak si natrénovat optimistický životní styl. Těšíme se na Vás.

Vernisáž výstavy "Daruj dvakrát"

Centrum Ruth zve na vernisáž výstavy uměleckých děl „DARUJ DVAKRÁT“, která se uskuteční ve středu 7. února 2018 v 17.00 hodin v hudebním oddělení Městské knihovny v Třebíči.

Tříkrálová sbírka 2018 finišuje

V některých místech již sbírka skončila, převážně ve městech se stále koleduje. Průběžné výsledky můžete sledovat zde. Zveme Vás na Tříkrálovou plavbu po Dalešické přehradě v neděli 14. 1. 2018 ve 13 h. z Kramolína. Do 22. ledna probíhá Tříkrálová fotosoutěž.

Nadace Agrofert podpořila Stacionář Úsměv Třebíč

Nadace Agrofert podpořila Stacionář Úsměv Třebíč. Díky tomu provozujeme dvě individuální terapie...

Tříkrálový koncert z Brna vysílala v přímém přenosu Česká televize

Hlavní doprovodnou akcí Tříkrálové sbírky je Tříkrálový koncert v Městském divadle Brno. Koncert je tradičním poděkováním koledníkům, partnerům i všem dárcům a příznivcům. Koncert byl odvysílán v přímém přenosu na programu ČT 1 v neděli 7. ledna 2018 od 18 hodin.

Soutěžte o nejradostnější fotku a video z Tříkrálové sbírky

Foťte, točte a pošlete nám na e-mail abFu5f96LTprRb~lW5pJ, jak jste si letošní koledu užili a jakou radost jste způsobili. Vaši kolegové, kamarádi, spolukoledníci a fanoušci naší facebookové stránky pak vyberou fotku nebo video, u kterých se nejvíc pobavili a potěšili.

Vztahy, klíč k pokladu

Centrum Ruth zve na program J. F. Žáka - Vztahy, klíč k pokladu ve čtvrtek 25. 1. 2018  na Karlově nám. 41/30, Třebíč. Přihlásit se můžete zde.

Tříkráloví koledníci z jižní Moravy a z Vysočiny dostali požehnání

V úterý 2. ledna proběhlo oficiální zahájení Tříkrálové sbírky na jižní Moravě a Vysočině v brněnské katedrále na Petrově. Asi třem stovkám koledníků během mše udělil zvláštní požehnání pomocný biskup Mons. Pavel Konzbul. Již tradicí je také kolednická soutěž o ceny a drobné dárky a občerstvení pro všechny zúčastněné. Děkujeme všem, kteří se požehnání zúčastnili nebo jej podpořili!