25. výročí DCHB

DEN CHARITY 2017

Oslavte jej s námi!

SELFIERUN 2017

Přijďte si zaběhat a zároveň podpořit dobrou věc!

Manželské večery

POZOR, ZMĚNA!

První setkání 11. 10. 2017

Srdečně zve Centrum Ruth.

zve v září na akce

Každá koruna pomáhá!

Přispějte 1 Kč denně, 365 Kč ročně...

Týden sociálních služeb 2017 v třebíčské Charitě

Od 2. - 6. října 2017 Vás zveme na programy k Týdnu sociálních služeb i do třebíčské Charity.

Podpořme mír v Kurdistánu! Charita v rámci Mezinárodního dne míru na ČT Dobré ráno.

Dnešní den, 21. září, je Mezinárodním dnem míru. O tom, jak křehký mír je a co se děje, když dojde k jeho narušení, v Dobrém ránu povykládali humanitární pracovník Filip Habrman z Diecézní charita Brno, vojenský kaplan Jan Pacner a organizátorka brněnského happeningu 21+ Diana Tuyet-lan Nguyen Kosinová.

Diecézní charita Brno slaví Den Charity. Charita bude děkovat v ulicích za podporu.

Den Charity slaví Charita již od roku 2004. Akce byla poprvé uspořádána právě v Brně. Smyslem této celostátní akce je seznámit veřejnost s charitním posláním, činností a nabídkou služeb a poděkovat za projevenou přízeň. Den Charity se každoročně koná v průběhu září a října. Co pro Vás Charita letos nachystala?

Dílny pro veřejnost tento pátek

K-centrum Noe zve veřejnost do svých dílen, kde si lidé mohou přijít vyzkoušet práci s ovčí vlnou. Akce se koná v pátek 22. 9. 2017 od 12 do 15 hod. na Hybešově ulici 10. Přijďte si to zkusit!

Pojďte s námi oslavit DEN CHARITY

V pondělí 25. 9. 2017 ve 14 hod. začne na Karlově náměstí v Třebíči odpoledne plné zajímavého dění, na které jste všichni srdečně zváni!

Běžecký závod SELFIERUN 2017

Zveme všechny sportovce i přátele pohybu všeho věku na 2. ročník závodu v běhu na 1 a 5 km spojený se soutěží o nejlepší selfiefoto. Koná se v rámci Dne Charity v pondělí 25. 9. 2017 na Karlově nám. v Třebíči. Přijďte podpořit dobrou věc...

Svátek seniorů v Domovince

Milí senioři! Zveme Vás na oslavu Svátku seniorů v pátek 29. 9. 2017 od 9 hod. v Domovince. Zahraje Vám harmonikář Petr Gross.

Loučení s létem 2017

Přijďte společně s námi zamávat létu - ve čtvrtek 21. 9. 2017 od 10 hod. Srdečně všechny zve Domovinka Třebíč.

Manželské večery

POZOR ZMĚNA - První setkání        11. 10. 2017 od 17.30-20.00 hodin ve vyhlídkové restauraci Panorama v TřebíčiKarlovo nám. 19/12. Přijďte prožít romantickou atmosféru při společné večeři a inspirovat se probíranými tématy... Srdečně zve Centrum Ruth. Plakátek

Charita ČR obdržela Cenu evropského občana

Genenerální sekretář Charity ČR Jakub Líčka převzal Cenu evropského občana

Cenu evropského občana, kterou udílí Evropský parlament, získaly letos za Českou republiku organizace Charita ČR a mobilní hospic Strom života. Při slavnostním setkání v Evropském domě v Praze 18. září převzal ocenění generální sekretář Charity ČR Jakub Líčka.