25. výročí DCHB

Cesta k přirozenému otěhotnění

Centrum Ruth zve na workshop Lucie Hospůdkové, který proběhne ve středu 2. 8. 2017 od 16. 30 hodin v centru na Karlově nám. 41/30. Toužíte po dítěti a stále se nedaří? Více zde

Nadace Agrofert podpořila hospic

Nákup nového osobního automobilu Hyundai pro Domácí hospic sv. Zdislavy v Třebíči podpořila Nadace Agrofert částkou tří set tisíc korun.

Prázdninová plavba

Nevíte, jak naplnit prázdninové dny s vnoučaty či dětmi? Centrum Ruth nabízí třídenní PRÁZDNINOVOU PLAVBU po ostrovech Setkání, Ohně a Vody ve dnech 15. - 17. 8. 2017 od 8.30 do 16.30 hod. ve stacionáři Úsměv a lanovém centru Pavouk na Polance.

Manželské večery

Centum Ruth zve na první setkání ve středu 13. 9. od 17.30 - 20.00 hod. ve vyhlídkové restauraci Panorama na Karlově nám. 19/12 v Třebíči. Přijďte prožít romantickou atmosféru při společné večeři, nechat se inspirovat tématy promluv zkušených lektorů, která jsou základem každého manželství. Jádrem večera jsou cvičení v příručkách, která Vás povedou k diskusi pouze ve dvou o tématech, na která ve spěchu všedního dne nezbývá čas. Plakátek

Charita ČR představí na Velehradě web domácí hospicové péče

Ilustrační snímek Lubomír Kotek

Na Dnech lidí dobré vůle na Velehradě seznámí Charita ČR veřejnost s novými webovými stránkami, které představí principy domácí hospicové péče a její charitní střediska přehledně na jednom místě.

Centrum pro ženu obdarovalo domácí hospic

Domácí hospic sv. Zdislavy Třebíč dostal finanční dar ve výši 78.000 Kč od Centra pro ženu s.r.o., vedoucí hospice Mgr. Evě Vráblové jej předal MUDr Karel Janíček.

Kaj džas, more?

Z grantového programu Zdravého města Třebíč jsme pro naše uživatele AMBRELY - Komunitního centra pro mládež připravili dlouhodobý projekt s názvem „Kaj džas, more?“ neboli „Kam jdeš, člověče?“ zaměřený převážně na sekundární prevenci drogových závislostí...

Oživené židovské město 2017 i v Charitě

O víkendu 14. - 16. 7. 2017  Vás zveme na kulturně-historickou slavnost do židovské čtvrti v Třebíči. Zajímavé aktivity nabízí i naše oblastní Charita sídlící na ul. L. Pokorného 15, čtěte dále...

Diecézní charita Brno slavila 25. narozeniny v Žarošicích

V sobotu 17. června proběhla v Žarošicích na jižní Moravě oslava 25. výročí založení Diecézní charity Brno. Akce se účastnili zaměstnanci, jejich rodiny, dobrovolníci a příznivci Charity. Velké díky patří všem sponzorů a partnerům, bez kterých by se celá akce nemohla uskutečnit. Děkujeme, že pomáháte s námi!

S klubem ARCHA o prázdninách

Přijměte pozvání na akce v Domech s pečovatelskou službou v Třebíči během letních prázdnin... Zveme nejen obyvatele domů s pečovatelskou službou, ale i ostatní seniory, kteří něchtějí být doma sami.