25. výročí DCHB

22.-23. 11. 2017

Chcete-li nás podpořit, uvítáme trvanlivé potraviny.

Děkujeme a těšíme se na Vás!

Díky

za každý Váš darovaný bod!

Projekt byl již naplněn!

Testovací týden

20. - 24. 11. 2017

K-centrum Noe, Hybešova 10

ZDARMA!  ANONYMNĚ!

Pojďte nám pomoci,

HLEDÁME KOLEDNÍKY!

Přednáška Centra Ruth

Jak přežít pubertu svých dětí

7. 12. 2017

zve v listopadu na akce

Výšlap pro Charitu

PODÉL ŘEKY JIHLAVY

25. 11. 2017

Start od 10 - 12 hod. z parkoviště u Horáckého autodružstva v Třebíči

Koncert

Bazilika sv. Prokopa

1. 12. 2017 v 19 hod.

Přijďte si poslechnout krásnou hudbu...

Klubíčko vystavuje v Nemocnici Třebíč

Klubíčko Oblastní charity Třebíč až do konce roku vystavuje v prostředí recepce Nemocnice Třebíč cyklus fotografií s názvem "Radost bez rozdílů". Autorkou fotografií je sociální pracovnice Mgr. Jarmila Hošeková. Přijďte se podívat!

Noc bez domova 22.  a 23. 11. 2017 v Třebíči

Tradiční akce se mší sv. za lidi bez domova v bazilice a v Azylovém domě pro muže s přednáškou "Bezdomovectví dříve a nyní", výstavou fotografií ze života AD, prodejem výrobků klientů... Chcete-li pomoci, můžete přinést trvanlivé potraviny. Děkujeme a těšíme se na Vás.

Listopadový výšlap do Vladislavi

Pojďte s námi opět na výlet podzimní přírodou, tentokrát v sobotu 25. 11. 2017 do Vladislavi. Pěšky či na kole a zároveň podpoříte dobrou věc. Start od 10 - 12 hod.

EVOKACE v třebíčské bazilice

Oblastní charita Třebíč ve spolupráci se souborem Musica animata a Římskokatolickou farností Třebíč-zámek si Vás dovoluje pozvat na slavnostní koncert k 25. výročí založení Oblastní charity Třebíč v pátek 1. prosince 2017 od 19 hodin.

Vánoční besídka na Klubu BARÁK

V prosinci se v pravidelném programu zaměříme na vánoční tématiku. Pro naše klienty máme připraveno mnoho aktivit, při kterých budeme čerpat vánoční atmosféru, např. výrobu vánočních dekorací, zdobení klubového stromečku, pečení perníčků i vánoční besídku...

Novinky ze služby STREETWORK

Už delší dobu jsme se rozhodovali, jak zlepšit efektivitu služby. Rozhodli jsme se oslovit několik internátů v Třebíči a Azylový dům pro rodiny s dětmi a matky s možností spolupráce. Dalším způsobem, jak chceme získat nové zájemce, je STREETCAFE...

Doléčovací centrum Třebíč na nové adrese

Služba Doléčovací centrum Třebíč změnila své sídlo... Nyní ji najdete na Karlově nám. 41/30.

Testovací týden pro veřejnost v K-centru

Při příležitosti EVROPSKÉHO TÝDNE TESTOVÁNÍ NA HIV nabízí K-centrum Noe na Hybešově 10 v Třebíči 20. - 24. 11. 2017 veřejnosti ANONYMNĚ a ZDARMA testování na HIV a žloutenku. Každý, kdo má obavy z nákazy, může přijít a nechat se otestovat.

Děkujeme, že jste darovali 12 tun potravin pro lidi, kteří je potřebují

Parta skvělých dobrovolníků, zaměstnanců a dárců Diecézní charity Brno má za sebou pátý ročník Národní potravinové sbírky. Opět se podařilo posunout hranice možného. I přes nemalé technické problémy se v celkem osmi supermarketech na jižní Moravě vysbíralo od dárců 12 143 kg potravin. Což je o 197 kg více než loni. Darované potraviny pomohou například lidem bez domova, matkám s dětmi z azylového domova nebo klientům sociálních poraden.

Na zápase Komety s Pardubicemi budou k prodeji deštníky z České. Výtěžek poputuje k lidem bez domova

Zavěšené deštníky z brněnské České ulice znovu pomůžou potřebným. Prodávat se budou na zápase Komety, a to s podpisy místních hokejistů. Výtěžek bude věnován lidem bez domova. Za aktivitou stojí, stejně jako loni, Nadace DRFG a Diecézní charita Brno.