Jak zvládnout životní ztráty

17. 7. 2018

v 17 hod.

Letem světem s Rodinsonem

Třídenní zážitkový program pro rodiče, prarodiče s dětmi

7. - 9. 8. 2018

DOMEČEK Halahoje

programy pro seniory

v červnu 2018

AKCE CIHLA

na stanovištích
od 4. 6. 2018

• Třebíč
  • Moravské Budějovice

Krátký film o činnosti Domácího hospice sv. Zdislavy Třebíč

Krátký film o činnosti Domácího hospice sv. Zdislavy Třebíč

Nový krátký film vyrobený Oblastní charitou Třebíč vysvětluje, co je to vlastně hospicová péče a komu je určena. V osmiminutovém snímku vystupují jak pracovníci Domácího hospice sv. Zdislavy Třebíč, tak blízcí zesnulých klientů. Filmová zkratka je shrnutím základních informací a vizitkou jednoho z nejlépe fungujících hospiců v ČR.

„Lidé často tuší, že něco jako hospic existuje, ale nemají konkrétní představu o tom, jak vlastně funguje, co vše nabízí a komu je určený. Je škoda, když se o tom všem dozví pozdě a litují, že jejich blízcí, rodiče či prarodiče odešli jinak, než si přáli,“ doplňuje k filmu Eva Vráblová, vedoucí třebíčského charitního hospice.

Film je dostupný široké veřejnosti na YouTube pod heslem Domácí hospic sv. Zdislavy Třebíč a prokliky na spuštění najdou zájemci i na webových profilech Charity, hospice a na jejich sociálních sítích.

Film můžete vidět zde.

Porada DH