Horolezecká stěna

otevřena pro vás

30. 8. 2018 od 16 - 18 hod.

L. Pokorného 15, Třebíč

Sekáč trochu jinak

Srdečně všechny zve

Paprsek naděje.

programy pro seniory

v srpnu 2018

AKCE CIHLA

Výsledky již známe.

Děkujeme Vám za podporu!

Léto s Úsměvem

Přestože jsou prázdniny, navštěvuje stacionář Úsměv zhruba 12 uživatelů denně. V červenci jsme se s nimi vypravili každý den na nějaký výlet, pobyt nebo třeba jen na procházku do přírody či cukrárny. Ale pozor, v srpnu bude stacionář z technických důvodů uzavřen!

Léto s Úsměvem

Své tělo můžeme procvičit nejen v tělocvičně

Uživatelé Stacionáře Úsměv a uživatelé Domovinky mohou trávit svůj čas opět o něco aktivněji díky venkovnímu jezdeckému zařízení, které bylo na naši zahradu pořízeno díky finančnímu daru od vojáků vrtulníkového letectva „Biskajská“ v Náměšti nad Oslavou.

Za tento dar velmi děkujeme!

Své tělo můžeme procvičit nejen v tělocvičně 1

Léto je pro nás zážitek

V létě to ve Stacionáři Úsměv Třebíč opravdu žije. Přestože jsou prázdniny, navštěvuje jej zhruba 12 uživatelů denně. V červenci jsme se s našimi uživateli vypravili každý den na nějaký výlet, pobyt nebo třeba jen na procházku do přírody či cukrárny. Krásné zážitky si odnášíme z výletů do Kostelního Vydří, Stříteže, Budišova, Brna, Věstoňovic, Rokytné, Ocmanic, Balin, Sádku, Zoo Jihlavy, Pokojovic, Jaroměřic a z týdenního pobytu v České Kanadě.

Léto v České Kanadě

16. - 20. července jsme s uživateli Stacionáře Úsměv Třebíč vyrazili na týdenní pobyt do Jindřichova Hradce. Navštívili jsme místní památky JH - hrad, muzeum a Krýzovy jesličky, které jsou zapsány v Guinnessově knize rekordů jako největší pohyblivý betlém. Hodně uživatelů oslovil koncert Ivo Jahelky, na který jsme náhodou narazili. Největším zážitkem byly pěší túry po území České Kanady, kde jsme k cestování využívali úzkokolejných vlaků. Naučná stezka po Jindřišském údolí se skalními lesy a Hamerským potokem byla kouskem téměř nedotčené přírody suťových lesů, olšin a spoustou zelené vegetace se vzácnými rostlinami. Stejně tak Krvavý rybník, který je přírodní rezervací díky svým okolním mokřadům. V tomto klimatu žijí ohrožení živočichové a rostliny. Procházky Českou Kanadou nám opět ukázaly, že naše země přináší spoustu krásných míst, které stojí za to navštívit.

Léto je pro nás zážitek 1

Během měsíce srpna bude stacionář z technických důvodů uzavřen.

Na setkání s našimi uživateli se těšíme opět v září.