13. a 14. 7. 2018 i u nás

Zveme Vás do třebíčské Charity na ul. L. Pokorného 15.

Výrobky, horolezecká stěna, ad.

Jak zvládnout životní ztráty

beseda v Centru Ruth

17. 7. 2018

v 17 hod.

Letem světem s Rodinsonem

Třídenní zážitkový program pro rodiče, prarodiče s dětmi

7. - 9. 8. 2018

DOMEČEK Halahoje

programy pro seniory

v červenci 2018

AKCE CIHLA

na stanovištích
od 4. 6. 2018

• Třebíč
  • Moravské Budějovice

LINET daroval hospici sv. Zdislavy 5 lůžek

Společnost LINET předala Domácímu hospici sv. Zdislavy darem pět polohovacích lůžek. Klienti hospice si je budou moci zapůjčit, lůžka poslouží k zajištění péče o nevyléčitelně nemocné, o něž se starají jejich blízcí a pracovníci hospice v domácím prostředí.

LINET daroval Domácímu hospici sv. Zdislavy 5 speciálních lůžek

Společnost LINET 19. 1. 2018 předala Domácímu hospici sv. Zdislavy jako dar pět polohovacích lůžek. Klienti hospice si je budou moci zapůjčit, lůžka tak poslouží k zajištění péče o nevyléčitelně nemocné, o něž se v domácím prostředí starají jejich blízcí s pracovníky hospice. Lůžka od Zdeňka Grimma, ředitele obchodu LINETu pro ČR převzala Eva Vráblová, vedoucí hospice a celého Střediska sv. Zdislavy Oblastní charity Třebíč.

Podpoře paliativní péče se věnujeme v LINETu dlouhodobě, nejen tím, že naše lůžka a matrace umožňují kvalitní péči, ale i v oblasti sponzoringu a charity. Jsme rádi, že tímto darem poskytneme komfort nevyléčitelně nemocným a usnadníme péči rodině i ošetřujícím týmům,“ uvedl Zdeněk Grimm.

Domácí hospic sv. Zdislavy poskytuje služby klientům 7 dnů v týdnu, 24 hodin denně, a to v celém spektru multidisciplinárního týmu. Ten vedle pečovatelek, zdravotních sester a lékařů zahrnuje i sociální pracovníky, spirituální a terapeutickou péči. V loňském roce Domácí hospic sv. Zdislavy posloužil 150 pacientům.

Více informací o Domácím hospici sv. Zdislavy Třebíč

Polohovací lůžko