25. výročí DCHB

Manželské večery

Centum Ruth zve na první setkání ve středu 13. 9. od 17.30 - 20.00 hod. ve vyhlídkové restauraci Panorama na Karlově nám. 19/12 v Třebíči. Přijďte prožít romantickou atmosféru při společné večeři, nechat se inspirovat tématy promluv zkušených lektorů, která jsou základem každého manželství. Jádrem večera jsou cvičení v příručkách, která Vás povedou k diskusi pouze ve dvou o tématech, na která ve spěchu všedního dne nezbývá čas. Plakátek

MANŽELSKÉ VEČERY

13. 9. pevné základy

27. 9. umění komunikace

11. 10. řešení konfliktů

25. 10. síla odpuštění

1. 11. vliv rodiny

15. 11. dobrý sex

29. 11. láska v akci

6. 12. závěrečná párty

svíčka

Lektoři Pavel a Míla Bajerovi rádi cestují, hrají spolu tenis, realizují vztahové kursy a vedou spolu často rozhovory o vztazích mezi muži a ženami:-) Pavel učil sociální práci na vysoké škole a v současnosti se věnuje životnímu a vztahovému koučinku. Míla pracuje jako koordinátorka vzdělávacích kursů.

Na kurz je možné se přihlásit již dnes zde, popř. na tel: 605 372 765.

Kapacita je omezena.

Účastníci Manželských večerů, které vedou manželé Bajerovi, odpověděli na otázku "JAK VÁM KURZ POMOHL VÁŠ VZTAH ZLEPŠIT?" takto:

"Velmi mi pomohl náhled do vnímání partnera, zjistila jsem, jaké mám filtry vnímání a co mě vede k k určitým reakcím při hádce"

"Uvědomili jsme si, že je MOŽNÉ změnit vztah (zlepšit) i po mnohla letech, když oba chtějí a trochu se snaží."

"Kurz nás "přinutil" věnovat čas a mluvit o problémech, které jsme nechtěli, báli se otevřít."

" Přímo zlepšení nevnímám, spíše nám otevřel nová témata a beru to jako "prevenci" pro budoucnost."

"Jsou to pro mne spíše impulzy do budoucna."

"Zatím se o zlepšení nedá mluvit. Jsou tu ale první vlaštovky, tzn. začínáme si plánovat čas na sebe."

"Začali jsme spolu trávit čas."

"Víc jsme se poznali, víc si budeme rozumět."

"Lépe znát potřeby nejen partnera."

"Lépe si porozumět a udělat si na sebe víc času."

"Pomohl mí uvědomit si v čem dělám chyby."

"Mě pomohl v poznání ( bližším) mého manžela."

"Nejdůležitější pro nás bylo naučit si věci vyříkávat mezi sebou tak, abychom se vzájemně nezraňovali. Ze začátku pro nás bylo velmi těžké skutečně se ponořit do tématu, pojmout ho hloubkově a nedělat si z věcí legraci. Nezesměšňovat nepříjemná témata. Časem jsme se naučili celému procesu věřit a skutečně jsme se nechali vést."