25. výročí DCHB

DEN CHARITY 2017

Oslavte jej s námi!

SELFIERUN 2017

Přijďte si zaběhat a zároveň podpořit dobrou věc!

Manželské večery

POZOR, ZMĚNA!

První setkání 11. 10. 2017

Srdečně zve Centrum Ruth.

zve v září na akce

Každá koruna pomáhá!

Přispějte 1 Kč denně, 365 Kč ročně...

Manželské večery

POZOR ZMĚNA - První setkání        11. 10. 2017 od 17.30-20.00 hodin ve vyhlídkové restauraci Panorama v TřebíčiKarlovo nám. 19/12. Přijďte prožít romantickou atmosféru při společné večeři a inspirovat se probíranými tématy... Srdečně zve Centrum Ruth. Plakátek

MANŽELSKÉ VEČERY

Přijďte prožít romantickou atmosféru při společné večeři, nechat se inspirovat tématy promluv zkušených lektorů, která jsou základem každého manželství. Jádrem večera jsou cvičení v příručkách, která Vás povedou k diskusi pouze ve dvou o tématech, na která ve spěchu všedního dne nezbývá čas.

11. 10. pevné základy

25. 10. umění komunikace

15. 11. řešení konfliktů

29. 11. síla odpuštění

*vliv rodiny

*dobrý sex

*láska v akci

*závěrečná párty

svíčka

*termín si účastníci domluví

Lektoři Pavel a Míla Bajerovi rádi cestují, hrají spolu tenis, realizují vztahové kursy a vedou spolu často rozhovory o vztazích mezi muži a ženami:-) Pavel učil sociální práci na vysoké škole a v současnosti se věnuje životnímu a vztahovému koučinku. Míla pracuje jako koordinátorka vzdělávacích kursů.

Na kurz je možné se přihlásit již dnes zde, popř. na tel: 605 372 765, nejpozději do 9. října 2017.

Kapacita je omezena.

Účastníci Manželských večerů, které vedou manželé Bajerovi, odpověděli na otázku "JAK VÁM KURZ POMOHL VÁŠ VZTAH ZLEPŠIT?" takto:

"Velmi mi pomohl náhled do vnímání partnera, zjistila jsem, jaké mám filtry vnímání a co mě vede k k určitým reakcím při hádce"

"Uvědomili jsme si, že je MOŽNÉ změnit vztah (zlepšit) i po mnohla letech, když oba chtějí a trochu se snaží."

"Kurz nás "přinutil" věnovat čas a mluvit o problémech, které jsme nechtěli, báli se otevřít."

" Přímo zlepšení nevnímám, spíše nám otevřel nová témata a beru to jako "prevenci" pro budoucnost."

"Jsou to pro mne spíše impulzy do budoucna."

"Zatím se o zlepšení nedá mluvit. Jsou tu ale první vlaštovky, tzn. začínáme si plánovat čas na sebe."

"Začali jsme spolu trávit čas."

"Víc jsme se poznali, víc si budeme rozumět."

"Lépe znát potřeby nejen partnera."

"Lépe si porozumět a udělat si na sebe víc času."

"Pomohl mí uvědomit si v čem dělám chyby."

"Mě pomohl v poznání ( bližším) mého manžela."

"Nejdůležitější pro nás bylo naučit si věci vyříkávat mezi sebou tak, abychom se vzájemně nezraňovali. Ze začátku pro nás bylo velmi těžké skutečně se ponořit do tématu, pojmout ho hloubkově a nedělat si z věcí legraci. Nezesměšňovat nepříjemná témata. Časem jsme se naučili celému procesu věřit a skutečně jsme se nechali vést."