25. výročí DCHB

22.-23. 11. 2017

Chcete-li nás podpořit, uvítáme trvanlivé potraviny.

Děkujeme a těšíme se na Vás!

Díky

za každý Váš darovaný bod!

Projekt byl již naplněn!

Testovací týden

20. - 24. 11. 2017

K-centrum Noe, Hybešova 10

ZDARMA!  ANONYMNĚ!

Pojďte nám pomoci,

HLEDÁME KOLEDNÍKY!

Přednáška Centra Ruth

Jak přežít pubertu svých dětí

7. 12. 2017

zve v listopadu na akce

Výšlap pro Charitu

PODÉL ŘEKY JIHLAVY

25. 11. 2017

Start od 10 - 12 hod. z parkoviště u Horáckého autodružstva v Třebíči

Koncert

Bazilika sv. Prokopa

1. 12. 2017 v 19 hod.

Přijďte si poslechnout krásnou hudbu...

Nadace Agrofert podpořila hospic

Nákup nového osobního automobilu Hyundai pro Domácí hospic sv. Zdislavy v Třebíči podpořila Nadace Agrofert částkou tří set tisíc korun.

Nadace Agrofert podpořila hospic 300 tisíci korunami

Nákup nového osobního automobilu ve prospěch Domácího hospice sv. Zdislavy v Třebíči podpořila Nadace Agrofert částkou tří set tisíc korun.

Nový automobil pro hospic

Nový vůz Hyundai ix20 byl předán zaměstnancům hospice. Automobil je určen pro zajištění odlehčovací služby, která pomáhá lidem s nevyléčitelnou nemocí a jejich blízkým tak, aby mohl nemocný člověk prožít závěr života v domácím prostředí.

Nákup automobilu podpořila Nadace Agrofert

Kromě automobilu podpořila nadace v uvedené částce i nákup služebního oblečení.

Domácí hospic zajišťuje své služby po celém Třebíčsku. Využívá k tomu patnáct automobilů a měsíčně najezdí bezmála dvacet tisíc kilometrů. Nový automobil umožní neomezování služeb a cest za pacienty a navíc lékařům, zdravotním sestrám a pečovatelkám zajistí více pohodlí.

Nový automobil

„Zájem o naše služby je stále větší, jsme jediným poskytovatelem takto komplexní péče na Třebíčsku a chceme v maximální možné míře uspokojit požadavky a potřeby našich pacientů. To si žádá stále větší nároky na technické zajištění a za tento dar jsme velice rádi. Jistě jej ocení i ti, o které pomáháme pečovat,“ okomentovala dar Eva Vráblová, vedoucí hospice.

Nároky na cestování jsou stále větší a odpovídají rostoucímu zájmu o služby domácího hospice.  Dostatečné pohodlí pro lékaře, zdravotní sestry a pečovatelky chce zřizovatel služby Oblastní charita Třebíč zajistit i potřebnou modernizací vozového parku. „Rodiny jsou vděčné za zajištění služeb 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Bez automobilů by takřka okamžitá pomoc kolegů pro rodinu, která řeší například aktuální zhoršení zdravotního stavu, nebyla možná,“ vysvětluje Eva Vráblová.

Děkujeme Nadaci Agrofert za aktuální pomoc a naši stálým podporovatelům za rostoucí důvěru a za podporu v naší činnosti.

Děkujeme Nadaci Agrofert.

Více o službě Domácího hospice sv. Zdislavy Třebíč