25. výročí DCHB

Pojďte nám pomoci

HLEDÁME KOLEDNÍKY!

Přednáška Centra Ruth

Jak přežít pubertu svých dětí

7. 12. 2017

akce v prosinci

Ohlédnutí za Dnem Charity

V pondělí 25. 9. 2017 odpoledne se konal na Karlově náměstí v Třebíči Den Charity. Program byl nabitý. Třebíčská Charita si také připomněla, že je tu pro potřebné již 25 let...

Den Charity v Třebíči

V pondělí 25. 9. 2017 odpoledne se konal v Třebíči na Karlově náměstí Den Charity, při kterém si třebíčská Charita připomněla, že je tu pro potřebné již 25 let.

Již 25 let s Vámi

Program byl nabitý. Na náměstí vyrostlo stanové městečko, kde se představila jednotlivá střediska Oblastní charity Třebíč. Nabízela informace o svých službách, vlastní výrobky, možnost vyzkoušet si různé rukodělné aktivity, přijít si změřit tlak či glykémii nebo se nechat otestovat na HIV a žloutenku.

IMG_0541 IMG_0550IMG_0525

Velký úspěch měla přehlídka Láskozboží - láskošatů, láskotrenek, láskotašek, láskopolštářů...Jejich výroba a prodej pomáhá hospicové péči. Více na www.laskosaty.cz

IMG_0804

V 15 hodin odstartoval atlet Petr svoboda 2. ročník závodu v běhu SELFIERUN, který zase podporuje charitní službu PRIMÁRNÍ PREVENCE na školách.

IMG_0597

IMG_0609

IMG_0751IMG_0761IMG_0765IMG_0768IMG_0778IMG_0789

Příjemnou atmosféru doplnila vystupení soubou ZUŠ a děvčat ze školy Václavské náměst, líbily se i tance rómských děvčat, děti se mohly zapojit do různých her a zaskotačit si na skákacím hradě.

IMG_0733

IMG_0733 IMG_0702 IMG_0798

Na místě byl v tento den vyhlášen také vítěz fotosoutěže s číslem "25". Stala se jím třída 3 DE Střední odborné školy Moravské Budějovice. Blahopřejeme!

IMG_0893

Vítězné foto ze soutěže

V úterý 26. 10. 2017 byla ke Dni Charity slavena mše sv. v bazilice.

IMG_0921IMG_0917IMG_0922