Oslavte s námi

Výsledky již známe.

Děkujeme Vám za podporu!

Sbírka studentů Gymnázia Třebíč

Šest studentů Gymnázia Třebíč zorganizovalo charitativní sbírku uspořádáním Jarmarku svačinek. Výtěžek poslouží k vybudování terapeutické zahrady u Stacionáře Úsměv Třebíč a Domovinky Třebíč. Všem děkujeme za vynaložené úsilí a krásný dar.

Sbírka studentů Gymnázia Třebíč

Šest studentů vyššího stupně Gymnázia Třebíč zorganizovalo pro Stacionář Úsměv Třebíč a Domovinku Třebíč charitativní sbírku. Jednalo se o studenty kroužku Fiktivní firma vedeném paní učitelkou Mgr. Dagmar Honsovou.

Prostředkem k získání peněz bylo uspořádání Jarmarku svačinek. Do akce se zapojily všechny třídy Gymnázia Třebíč a jejich vyučující. Studenti a učitelé napekli krásné pohoštění, které si mohl každý zakoupit. Výtěžek jarmarku se vyšplhal na krásných 15 000,- Kč.

foto z předání daru                                     dar

Ve čtvrtek 5. 4. 2018 přisli studenti s paní učitelkou dar osobně předat. Prohlédli si při tom prostory stacionáře, seznámili se s jeho službami a byl jim představen záměr využití darovaných peněz. Přispějí k vybudování terapeutické zahrady u stacionáře Úsměv a Domovinky sídlících V Třebíči na ulici Gen. Sochora 705/1.

Velmi si vážíme empatie a nadšení studentů pro pomoc druhým. Moc všem děkujeme za vynaložené úsilí a krásný dar.

pracovníci a uživatelé Stacionáře Úsměv Třebíč

foto