25. výročí DCHB

zpět na Duchovní nabídku

Mše sv. za Charitu     Modlitba za Charitu    Myšlenka na týden    Křesťanské duchovní poradenství

Pozvánky na duchovní programy

Program stálý:

• měsíční mše sv. za Charitu v zařízeních Charity
  • každý den ve 12.00 hod. společná modlitba na L. Pokorného 15 u ředitele (v pondělí v kapli)

Prosíme kněze o službu mše sv. a vás všechny o modlitbu za naši společnou službu bližním.

Kdo by měl zájem o duchovní pomoc, můžete se obrátit i na vedoucí služby, na ředitele,  na o. Jakuba Holíka, faráře Třebíči - zámku nebo na o. Václava Kříže ze Šebkovic, mob. 723 662 806, 568 441 222.

Soutěž pro studenty: Člověk a jeho vztah k víře

Charita ČR vyhlašuje soutěž pro studenty středních škol, která je součástí projektu Žijeme spolu, mluvíme spolu – výukou k toleranci a kultuře dialogu.Tématem soutěže je Člověk a jeho vztah k víře či náboženství.

Z Ukrajiny přijede do Třebíče o. Peter Krenický

Zveme Vás na setkání se slovenským misionářem na Ukrajině Petrem Krenickým v pátek 8. 9. 2017. Přijďte si poslechnout, jak se v současné době žije na Východě Ukrajiny v blízkosti Krymu.

Oživené židovské město 2017 i v Charitě

O víkendu 14. - 16. 7. 2017  Vás zveme na kulturně-historickou slavnost do židovské čtvrti v Třebíči. Zajímavé aktivity nabízí i naše oblastní Charita sídlící na ul. L. Pokorného 15, čtěte dále...

Duchovní křesťanské poradenství a doprovázení

Nová služba třebíčské Charity nabízí individuální nebo skupinkové křesťanské duchovní poradenství a doprovázení, i kontakt po e-mailu nebo Skypu. Služba je zdarma. Více informací najdete zdeNebojte se ozvat!

Charitní dobrovolníci, zapojte se do soutěže!

Milí dobrovolníci, kteří pomáháte v charitních službách, při charitních akcích nebo jakkoli věnujete svůj volný čas ve prospěch lidí v nouzi, děkujeme Vám! Šetříte Charitě čas a finance, ale také dodáváte velké množství pozitivní energie a optimismu lidem, kteří jsou mnohdy ve velmi těžkých situacích. Jako malé poděkování Vám nabízíme soutěž o tablet a mobilní telefony. Více najdete na letáku