Video z azylového domu

Nebyli jste při tom, když třebíčská Charita otevírala v říjnu nový Azylový dům pro rodiče s dětmi a ženy se zázemím pro ranou péči? Můžete jej navštívit prostřednictvím nového krátkého videa.

Charita: Nikdo nesmí na ulici zmrznout!

Mrazivé počasí znamená pro lidi bez domova ohrožení života. Ilustrační foto: Jakub Žák

Nastupující mrazivé počasí znamená pro lidi bez domova ohrožení života. Víc než jindy proto hledají útočiště v denních centrech a azylových domech. Charita s tím počítá a rozšiřuje své kapacity. Zavedla mimořádná opatření, jako jsou „teplé židle“ či vyhřívané buňky. Kromě krátkodobého útulku a okamžité nabídky teplého jídla lidem na okraji nabízíme také pomoc s tím, jak se dostat z kolotoče dluhů a odrazit se ode dna.

EVOKACE v třebíčské bazilice tento pátek

Oblastní charita Třebíč ve spolupráci se souborem Musica animata a Římskokatolickou farností Třebíč-zámek si Vás dovoluje pozvat na slavnostní koncert k 25. výročí založení Oblastní charity Třebíč v pátek 1. prosince 2017 od 19 hodin.

Noc bez domova 22.  a 23. 11. 2017 v Třebíči

Tradiční akce se mší sv. za lidi bez domova v bazilice a v Azylovém domě pro muže s přednáškou "Bezdomovectví dříve a nyní", výstavou fotografií ze života AD, prodejem výrobků klientů... Chcete-li pomoci, můžete přinést trvanlivé potraviny. Děkujeme a těšíme se na Vás.

Otevření nového azylového domu v Třebíči

Nový azylový dům pro rodiče s dětmi a ženy se zázemím pro ranou péči si mohou zájemci z řad veřejnosti přijít prohlédnout v úterý 17. 10. 2017 od 13 - 17 hod. Nachází se za třebíčskou poliklinikou na ulici Vltavínská.

Ohlédnutí za Dnem Charity

V pondělí 25. 9. 2017 odpoledne se konal na Karlově náměstí v Třebíči Den Charity. Program byl nabitý. Třebíčská Charita si také připomněla, že je tu pro potřebné již 25 let...

Pojďte s námi oslavit DEN CHARITY

V pondělí 25. 9. 2017 ve 14 hod. začne na Karlově náměstí v Třebíči odpoledne plné zajímavého dění, na které jste všichni srdečně zváni!

Běžecký závod SELFIERUN 2017

Zveme všechny sportovce i přátele pohybu všeho věku na 2. ročník závodu v běhu na 1 a 5 km spojený se soutěží o nejlepší selfiefoto. Koná se v rámci Dne Charity v pondělí 25. 9. 2017 na Karlově nám. v Třebíči. Přijďte podpořit dobrou věc...

Soutěž o nejzajímavější fotografii s "25"

Staňte se součástí dění v Třebíči, buďte originální, zapojte se se svou fotografií a vyhrajte dárkový poukaz do Aquaparku. Těšíme se na vaše snímky, nápady a kreativitu. My pomáháme, vy se s námi můžete bavit… POZOR, PRODLOUŽENO DO 24. 9. 2017!

Duchovní křesťanské poradenství a doprovázení

Nová služba třebíčské Charity nabízí individuální nebo skupinkové křesťanské duchovní poradenství a doprovázení, i kontakt po e-mailu nebo Skypu. Služba je zdarma. Více informací najdete zdeNebojte se ozvat!