25. výročí DCHB

ZVEME VÁS!

Cesta k přirozenému otěhotnění

Centrum Ruth zve na workshop Lucie Hospůdkové, který proběhne ve středu 2. 8. 2017 od 16. 30 hodin v centru na Karlově nám. 41/30. Toužíte po dítěti a stále se nedaří? Více zde

Prázdninová plavba

Nevíte, jak naplnit prázdninové dny s vnoučaty či dětmi? Centrum Ruth nabízí třídenní PRÁZDNINOVOU PLAVBU po ostrovech Setkání, Ohně a Vody ve dnech 15. - 17. 8. 2017 od 8.30 do 16.30 hod. ve stacionáři Úsměv a lanovém centru Pavouk na Polance.

Manželské večery

Centum Ruth zve na první setkání ve středu 13. 9. od 17.30 - 20.00 hod. ve vyhlídkové restauraci Panorama na Karlově nám. 19/12 v Třebíči. Přijďte prožít romantickou atmosféru při společné večeři, nechat se inspirovat tématy promluv zkušených lektorů, která jsou základem každého manželství. Jádrem večera jsou cvičení v příručkách, která Vás povedou k diskusi pouze ve dvou o tématech, na která ve spěchu všedního dne nezbývá čas. Plakátek

Jak přirozeně plánovat rodičovství 2017

Seminář Centra Ruth přesunut na středu 28. 6. v 16.30 h. v prostorách centra na Karlově nám. 41/30. Ing. Bc. Lucie Hospůdková představí symptotermální metodu, jež se dá využít k podpoře početí i ke spolehlivému předcházení otěhotnění.

Akce Centra podpory rodin Ruth

KLUB  RUTH, středa 14. 6. od 9 - 11 h.
JAK PŘIROZENĚ PLÁNOVAT RODIČOVSTVÍ, středa 28. 6. v 16.30 h.
DEN OTCŮ, pondělí 19. 6. od 16 - 18 h. v lanovém parku Pavouk Třebíč, za Polankou
PRÁZDNINOVÁ PLAVBA, 15. – 17. 8. od 8.30 - 16.30 h. ve stacionáři Úsměv

DEN OTCŮ

Tátové, mámy, prarodiče, přijďte s dětmi aktivně strávit společný čas v pondělí 19. 6. 2017 od 16 - 18 hod. v lanovém parku Pavouk v Třebíči, za Polankou. Za dotované vstupné 200 Kč/dospělý (dítě zdarma) můžete zdolávat překážky, čeká vás i bohatý doprovodný program! Srdečně zve Centrum Ruth.

Rodbinson v 1.B

Představte si, že se ve středu 17. května 2017 z dětí 1. B na ZŠ Horka Domky stali trosečníci na pustých ostrovech! Jde o jednu z mnoha aktivit projektu Rodbinson...

Klub Ruth - papírové kouzlení IV.

Zveme Vás na další pravidelné setkání Klubu Ruth ve středu 14. 6. 2017 od 9 do 11 hodin, v prostorách centra na Karlově nám. 41/30 v Třebíči.

Zveme Vás k dobrovolnictví!

Přijďte zakusit hřejivý pocit z dobrého skutku! Darujte trochu ze svého volného času - odnesete si radost v srdci. Nabízíme Vám rozmanité možnosti dobrovolnické činnosti... Těšíme se na Vás! Plakátek

Duchovní křesťanské poradenství a doprovázení

Nová služba třebíčské Charity nabízí individuální nebo skupinkové křesťanské duchovní poradenství a doprovázení, i kontakt po e-mailu nebo Skypu. Služba je zdarma. Více informací najdete zdeNebojte se ozvat!