Volnočasový klub Archa - září 2018

Zveme Vás do domů s pečovatelskou službou v Třebíči a Hrotovicích. Program tentokrát tvoří turnaj v kuželkách, cvičení s Mavi a kavárnička. Zveme obyvatele těchto domů, ale i ostatní seniory, kteří nechtějí být doma sami a rádi by přišli mezi nás.

Soutěž: Co pro mne znamená DOBROVOLNICTVÍ?

Setkali jste se již s dobrovolnictvím? Jste nebo jste byl dobrovolníkem nebo Vám byla či je poskytována pomoc dobrovolníka? Jakou zkušenost jste získali? Co Vám dobrovolnictví přineslo? Podělte se o své zážitky, napište, nakreslete nebo zachyťte na fotografii pěkné okamžiky z dobro-působení. Zapojte se do naší soutěže! Těšíme se na Vaše příspěvky. Plakátek

Zveme Vás na Den Charity 2018

Přijdte s námi strávit příjemné odpoledne! V úterý 25. 9. 2018 od 14-17 hod.  slavíme na Karlově náměstí v Třebíči DEN CHARITY. Těšíme se na Vás! Plakát

Klub Archa zve na programy v srpnu

Rádi bychom se s Vámi podělili o zážitky při výrobě mandal v klubu ARCHA. Atmosféra setkání byla velmi příjemná a vlastnoručně vyrobená dekorace bude připomínat společně strávené chvíle. V srpnu potrénujeme naši paměť. Těšíme se na Vás v klubu ARCHA.

V klubu Archa se stále něco děje

V minulém měsíci upoutal cestovatelský dokument o Brdech i koncert. A máme pro Vás novou pozvánku na programy v červenci. Vítáme nejen obyvatele domů s pečovatelskou službou, ale i ostatní seniory, kteří nechtějí být doma sami. Přijďte za námi do klubu Archa!

Veletrh sociálních služeb v Třebíči

Zveme vás na Karlovo náměstí v Třebíči. Ve středu 13. 6. 2018 od 10 - 16 hodin se vám zde představí sociální služby a služby na ně navazující. Doprovodný program v průběhu akce!

Setkání s babičkou v MŠ Benešova

Klub Archa a mateřská školka spolupracují již pár let. Děti obvykle navštěvují seniory v domech s pečovatelskou službou. Nápad, navštívit jednou děti ve školce, se uskutečnil 1. 6. 2018. Paní Zimmermanová dětem přivezla košíček jahod, fotografie z dětství i kytičku, kterou vypěstovala.

S klubem ARCHA na Zámku Valeč

Krásné počasí vylákalo seniory navštěvující Volnočasový klub Archa v domech s pečovatelskou službou v Třebíči na společný výlet. Vybrali si Zámek Valeč. Chtěli se podívat na místo, které mnozí znají, ale neměli dosud příležitost, vidět je po nedávné rekonstrukci.

Volnočasový klub ARCHA - květen 2018

Zveme Vás do domů s pečovatelskou službou na květnové programy... Jsou určeny nejen obyvatelům těchto domů, ale všem seniorům, kteří nechtějí být doma sami.

Klub ARCHA - akce v Třebíči a Hrotovicích - duben

Zveme obyvatele domů s pečovatelskou službou, ale i ostatní seniory, kteří nechtějí být sami doma a rádi by přišli mezi nás na aktivity v domech s pečovatelskou službou v Třebíči a Hrotovicích. Přijďte mezi nás!