Co pro mne znamená DOBROVOLNICTVÍ?

Setkali jste se již s dobrovolnictvím? Jste nebo jste byl dobrovolníkem nebo Vám byla či je poskytována pomoc dobrovolníka? Jakou zkušenost jste získali? Co Vám dobrovolnictví přineslo? Podělte se o své zážitky, napište, nakreslete nebo zachyťte na fotografii pěkné okamžiky z dobro-působení. Zapojte se do naší soutěže! Těšíme se na Vaše příspěvky. Plakátek

Přijďte do Domovinky

Červnové akce v Domovince

S Domovinkou můžete uvítat léto. Kdy? První letní den ve čtvrtek 21. 6. 2018 od 10 hodin. Na tradiční akci  Vítání léta si  zazpíváme i zatančíme a zahrají nám k tomu manželé Moulisovi. Přijďte také!

Veletrh sociálních služeb v Třebíči

Zveme vás na Karlovo náměstí v Třebíči. Ve středu 13. 6. 2018 od 10 - 16 hodin se vám zde představí sociální služby a služby na ně navazující. Doprovodný program v průběhu akce!

Pozvánka do Domovinky na květnové akce

Sibiř

úterý 22. 5. v 10 hod. přijde paní M. Mrvková promítat dokument z první části své cesty na Sibiř a ve středu 23. 5. v 10 hod. se těšíme na besedu s Mgr. Milanem Vokáčem, Ph.D. o Archeologii na Třebíčsku. Jste srdečně zváni!

Sbírka studentů Gymnázia Třebíč

Šest studentů Gymnázia Třebíč zorganizovalo charitativní sbírku uspořádáním Jarmarku svačinek. Výtěžek poslouží k vybudování terapeutické zahrady u Stacionáře Úsměv Třebíč a Domovinky Třebíč. Všem děkujeme za vynaložené úsilí a krásný dar.

Prachovské skály a Safari Dvůr Králové

Podívejte se spolu s námi a s paní Miluškou Mrvkovou do Prachovských skal a Safari ve Dvoře Králové prostřednictvím dokumentu. V úterý 24. 4. 2018 v 10 hod. začínáme. Srdečně Vás zve Domovinka Třebíč.

Pozvánky na duben z Domovinky

Srdečně Vás zveme na dubnové akce pro veřejnost v Domovince Třebíč:
11. 4. 2018 v 9.30 hod. Expedice Gruzie, Arménie
24. 4. 2018 v 10 hod. Prachovské skály a Safari Dvůr Králové
Těšíme se na Vás!

Poděkování z Domovinky

Domovinka Třebíč – denní stacionář pro seniory a osoby se zdravotním postižením děkuje Nadaci AGROFERT za finanční příspěvek ve výši 150 000,- na nákup nového osobního auta...

Expedice Gruzie, Arménie

Ve středu 11. 4. 2018 v 9.30 hod. Vás na besedu s Tomášem Holcnerem o jeho cestách na motorce srdečně zve Domovinka Třebíč. Těšíme se na Vás!

Přednáška o prokrastinaci v Domovince

Znáte ten pocit, když se vám nechce začít pracovat na vybraném úkolu nebo odkládáte i činnosti, které opravdu dělat chcete? Může se jednat o prokrastinaci. Přijďte se seznámit s touto problematikou a zároveň se dozvědět, jak ji v každodenním životě překonávat.