Soutěž: Co pro mne znamená DOBROVOLNICTVÍ?

Setkali jste se již s dobrovolnictvím? Jste nebo jste byl dobrovolníkem nebo Vám byla či je poskytována pomoc dobrovolníka? Jakou zkušenost jste získali? Co Vám dobrovolnictví přineslo? Podělte se o své zážitky, napište, nakreslete nebo zachyťte na fotografii pěkné okamžiky z dobro-působení. Zapojte se do naší soutěže! Těšíme se na Vaše příspěvky. Plakátek

Zveme Vás na Den Charity 2018

Přijdte s námi strávit příjemné odpoledne! V úterý 25. 9. 2018 od 14-17 hod.  slavíme na Karlově náměstí v Třebíči DEN CHARITY. Těšíme se na Vás! Plakát

"Sekáč trochu jinak" je tu zas

I letos na vás čeká kupa levného a pěkného oblečení, a také odpoledne s kvalitním doprovodným programem. Udělejte si čas, určitě nebudete litovat. Plakát

Konference k podpoře lidí s duševním onemocněním

Oblastní charita Třebíč a Kraj Vysočina si Vás dovolují pozvat na konferenci Společnou cestou k podpoře lidí s duševním onemocněním aneb 20 let života Paprsku naděje. Koná se 12. 9. 2018 od 9:30-14:30 h. v kongresovém sále Krajského úřadu Kraje Vysočina.

Paprsek naděje - Sekáč "trochu jinak"

Chceme lidi spojovat a ukázat, že se můžeme společně dobře bavit. Vymysleli jsme projekt Sekáč "trochu jinak“. A v čem je jiný? Kromě toho, že se u nás oblečete a pobavíte, dozvíte se o problematice duševního zdraví a nemoci. Podpořit nás můžete ještě před vypuknutím akce zakoupením odměny, kterou si vyberete na Hit Hit.

Veletrh sociálních služeb v Třebíči

Zveme vás na Karlovo náměstí v Třebíči. Ve středu 13. 6. 2018 od 10 - 16 hodin se vám zde představí sociální služby a služby na ně navazující. Doprovodný program v průběhu akce!

Uživatelé služby hodnotili Paprsek naděje

Jako každý rok proběhlo i letos anonymní hodnocení služby Paprsku naděje jeho uživateli. Rádi bychom se s vámi podělili o to, co uživatelé pokládali za důležité nám sdělit. Čtěte dále ...

Přednáška policie měla úspěch

20. 3. 2018 se v Paprsku naděje uskutečnila přednáška Policie ČR o šikaně v rodině doplněná i názornými video ukázkami. Přednáška pomohla ke snížení obav uživatelů z případného jednání s policií či z požádání policie o pomoc.

Rady a tipy aneb Paprskové vychytávky

Pro uživatele Paprsku naděje jsme připravili soubor přednášek zaměřených na praktické zvládání různých oblastí života. Setkávají se s velkým ohlasem, a proto v nich budeme nadále pokračovat.

Nabídka setkávání ve Svépomocné skupině

Lidem s psychickým onemocněním nabízíme možnost setkávat se prostřednictvím Svépomocné skupiny. Schází se v Paprsku naděje každou sudou středu v podvečer. Informace zde. Dočtete se o ní i v článku. Přijďte, třeba i jen na zkoušku, jste vítáni!