25. výročí DCHB

Firmy      Evropské fondy       Instituce a nadace       Města a obce      Individuální dárci      Školy      Média    Zpět

INDIVIDUÁLNÍ DÁRCI

Děkujeme Vám za podporu našich služeb, za Vaše dary a pomoc!

Balátě Tomáš; Běhounek Josef; Benda Jaroslav; Cejpek Filip; Čech Pavel; Ing. Černá Marie; Dobeš Jiří; Dvořák Libor; Dvořák Miloš; Freedy, Hakl Josef; Havlena Vít; Havlena Vítězslav; Havlenová Soňa; MVDr. Heřman Pavel; Hobza Jíří; Ježek Stanislav; Ježík Jan; Ježková Milena; Juránková Marie; Juránková Michaela; Kheková Eva; Klimešová Zdeňka; Kopl Petr; Korec Lukáš; Kouřílková Marie; Kovář Zdeněk; Kubátová Květoslava; Kučera Tomáš; Kvašnička Tomáš; Linek Ondřej; Lohniský Petr; Lokvenc Ivan; Macháček Zdeněk; Malý Leoš; Martenek Milan; Matějíček Jiljí; Matouškovi; Maxa Jaroslav; Mejzlíková Jaroslava; Mejzlíková Marta; Míčovi; Nahodilová Jitka; Nováčková Miluše; Obůrka Jan; Ošmera Michal; Papula Leoš; Pátek Luboš; Pavlečka Martin; MUDr. Pavlíková Libuše; Pecková Alena; Pejchal Václav; Pelán Miroslav; Pezlarová Jana; Pipalová Anna; Plaujaníková Marie; Ing. Plucar Vladimír; Polešák Libor; Ing. Posádková Ivanka; Roupcová Jiřina; Sobotková Jana; Solařová Vladěna; Souček Milan; Svoboda František; Ing. Svoboda Ludvík; Sýkorová Kateřina; Tmějová Hana; Urbanová Zdeňka; Vejmelka Karel; Veselá Marie; Veškrna Josef; Veškrnová Jana; Vokáč Milan; Voříšková Markéta; Vráblová Eva; Vybíralová Jitka; Vyletělová Ludmila; Vyskočilová Marie; Mgr. Zdechovský Tomáš; JUDr. Zikmundová Simeona

Děkujeme anonymním dárcům i těm, kteří nechtějí být zveřejněni.