Firmy      Evropské fondy       Instituce a nadace       Města a obce      Individuální dárci      Školy      Média    Zpět

INDIVIDUÁLNÍ DÁRCI

Děkujeme Vám za podporu našich služeb, za Vaše dary a pomoc!

Zdeňka Bartošová, Ing. Antonín Bartušek, Ing. Vlastimil Bařinka, Jiří Bednář, Karel Benáček, Marek Brabec, Ing. Marie Černá, Mgr. Jiří Dobeš, Ludmila Dočekalová, Ladislav Dvořák, Tomáš Havlena, Jan Hejátko, MVDr. Pavel Heřman, Vratislav Hnátek, Jiří Hobza, Alena Holbová, Lubomír Horák, Stanislav Ježek, Stanislav John, Markéta Kadlecová, Michaela Kazdová, Ivana Komendová, Anna Kopecká, Petr Kopl, Martin Kostelník, Marie Kouřílková, Pavel Kovář, Martina Krátká, Kateřina a Bohumil Kruntorádovi, Tomáš Kučera, Eva Kučerová, Martin Lavický, Petr Lohniský, Petr Lukáš, Luděk Mahel, Eliška Malá, Jan Malý, Pavla Marušová, Jaroslav Maxa, Marta Mejzlíková, Hana Muchová, Marta Musilová, Anna Nováčková, p. Paulová, Josef Palko, MUDr. Jiřina Parmová, Luboš Pátek, MUDr. Libuše Pavlíková, Václav Pejchal, Miroslav Pelán, Ing. Vladimír Plucar, Mgr. Marie Pořízová, Jiří Quaiser, Josef Růžička, Josef Sedlák, Jana Sobotková, Hana Sochorová, Jarmila Šagátová, Richard Šeda, Martin Šedý, Blanka Tomková, Tomáš Trška, Zdeňka Urbanová, Ing. František Vágner, Karel Vejmelka, Jan Veselý, Jiří Vostál, Ing. Věra Vostálová, Kamil Vybíral, Veronika Vyleťalová, Ludmila Vyletělová, Marie Vyskočilová, JUDR. Jindřich Zedníček, Martina Zejdová, Simeona Zikmundová

Děkujeme anonymním dárcům i těm, kteří nechtějí být zveřejněni.