Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Koláč pro hospic opět pomůže domácímu hospici

Sbírkově propagační akci uskutečnila minulý týden Oblastní charita Třebíč. Seznamovala se službou Domácího hospice sv. Zdislavy a zároveň z příspěvků dárců získala 43 567 Kč na podporu této služby, která se stará o nevylečitelně nemocné na sklonku jejich života.

Týden sociálních služeb 2018 u nás

Přijměte pozvání do našich zařízení na programy, které si pro vás k tomuto týdnu připravily naše sociální služby...

Charita vyhlašuje sbírku na pomoc obětem tsunami v Indonésii

V pátek 28. září postihlo indonéský ostrov Sulawesi (Celebes) zatím nejsilnější ze série zemětřesení a to o síle 7,4 stupňů Richterovy škály. Následná vlna tsunami si vyžádala stovky lidských životů, celkový počet postižených obyvatel může dosáhnout několika set tisíc, podle některých odhadů až dva miliony. Charita Česká republika proto vyhlašuje finanční sbírku na pomoc obětem a obnovu země.

Klub Archa má pěkné zážitky a těší se na další

V létě se hrály v domech s pečovatelskou službou turnaje v kuželkách, v září slavili senioři společně s pracovnicemi pečovatelské služby úspěch s tancem na Karlově náměstí při Dni Charity a v říjnu už se těší na další programy. Vážení senioři, zveme Vás opět do klubu ARCHA!

Vliv rodiny na školní úspěšnost dítěte

Centrum Ruth zve na besedu Mgr. Zdeny Šrámkové a Lenky Vencálkové na téma Vliv rodiny na školní úspěšnost dítěte ve středu 10. 10. 2018 od 17 h. v prostorách Centra Ruth na Karlově nám.41/30. Přihlásit se můžete zde.

Den pro maminky a dcery - 27. 10. 2018

Centrum Ruth zve maminky a jejich dcery ve věku od 10 let na celodenní program s E. Sejrkovou, M. Blažkovou a H. Procházkovou  Den pro maminky a dcery  v sobotu 27. 10. 2018 od 9-16.30 h. ve stacionáři Úsměv na Gen. Sochora 705 v Třebíči. Přihlásit se můžete zde.

Životní ztráty a způsoby jejich zvládání

Centrum Ruth zve na vzdělávací program M. Blažkové Životní ztráty a způsoby jejich zvládání, který se uskuteční v upraveném termínu v úterý 23. 10. 2018 od 17h v prostorách Centra Ruth na Karl. nám v Třebíči. Přihlásit se je možné zde.