Centrum Ruth

Jste v neustálém kolotoči a stresu? Dopřejte si víc času pro sebe!

Nabízíme Vám cyklus  "SETKÁVÁNÍ SE SEBOU"

První setkání 24. 1. 2019

Výstava putuje dál

Od 18. 1. 2019 až do konce února ji najdete v kavárně SALSA na Karlově náměstí.

programy pro seniory

v lednu 2019

V Domovince budou cestovat

cestopisná přednáška

5. 2. 2019 v 10 hod.

Setkávání se sebou 2019

Zastavte se v této uspěchané době a udělejte si čas pro sebe! Zveme Vás na první ze 4 setkání sebepoznávacího prožitkového cyklu M. Blažkové Setkávání se sebou ve čtvrtek 24. ledna 2019 v 17 h v Centru Ruth na Karlově nám. 41/30 v Třebíči. Přihlásit se můžete zde.

Výstava ROK V ÚSMĚVU nyní v kavárně Salsa

Výstava ROK V ÚSMĚVU v galerii Tympanon skončila. Od 18. ledna 2019 se obrazy stěhují a můžete se za nimi vydat do kavárny Salsa na Karlově náměstí v Třebíči až do konce února.

Klub Archa zve do Skotska i na Sibiř

Milí senioři, v lednu můžete opět navštívit v Třebíči, Hrotovicích a Náměšti n. O. některý z programů, které pro Vás připravily naše pracovnice ve volnočasovém klubu ARCHA. Těšíme se na Vás!

V Domovince budou cestovat

Zveme Vás na cestopisné povídání M. Mrvkové v úterý 5. 2. 2019 v 10 hodin. Přijďte za námi a dozvíte se o historických zajímavostech a přírodních krásách Skotska.

Pracovníci AL PASA rozdávali i zakusili radost

Děkujeme za darované pohlednice k Vánocům. Sešlo se jich na 300, bude tedy dost i pro příští rok. Předaná přání vězně potěšila, i oni sami mohli napsat svůj vánoční pozdrav svým blízkým, přátelům a známým. Obdarováni jsme překvapivě byli i my, pracovníci AL PASA Vysočina.

Zveme Vás na loď

V neděli 13. 1. ve 13 hod. vyplouvá z přístaviště v Kramolíně loď se třemi králi na palubě na asi hodinovou plavbu po Dalešické přehradě. Můžete obdivovat okolní zimní přírodu a přitom se zaposlouchat do melodie známých koled, které Vám přijdou zahrát tři králové.

Tříkrálová koleda v elektrárně Dukovany

Již tradičně navštěvuje v době svátků Tří králů delegace z východu také jadernou elektrárnu. 4. ledna 2019 přišli v oblecích tří králů za zdejšími energetiky ředitel Oblastní charity Třebíč Petr Jašek a jeho kolegové, sociální pracovníci charitních stacionářů...

DM drogerie markt s.r.o. darovala balíčky

DM drogerie markt s.r.o. darovala vánoční balíčky pro klienty Paprsku naděje i dalších středisek Oblastní charity Třebíč.
Byli jsme mile překvapeni, když poté, co jsme oslovili DM drogerii markt s.r.o., zda by nám pomohla obdarovat naše klienty, dorazily poštou 4 krabice dárečků. Za toto gesto mnohokrát děkujeme a přejeme všem z DM drogerie markt s.r.o. úspěšný nový rok 2019, hlavně plný zdraví a lásky. Děkujeme za partnerství s námi, které již tradičně staví na přátelské atmosféře při každém setkání.