Pozvánky Centra Ruth

• Setkání podporovatelů ochrany nenarozeného života 25. 3.

• Nástup dítěte do školky či do školy 8. 4. 2019

Výstava pokračuje

v Nemocnici Třebíč,

v březnu a dubnu

nové obrazy

ČESKÝ RÁj

V DOMOVINCE

25. 3. 2019

10.00 HODIN

Senior a bezpečí

beseda s policistkou

Domovinka

27. 3. 2019 v 10.30 hod.

programy pro seniory

v březnu 2019

Baterkománie - pomozte nám sbírat vybité baterky

Do 15. 10. 2018 probíhá soutěž ve sběru vybitých baterií ve prospěch Charitní záchranné sítě třebíčské Charity. Zapojit se, je snadné. Přineste použité baterky do sběrných boxů ve vstupních halách Městského úřadu na Karlově i Masarykově náměstí, nebo ve sběrných dvorech.

Baterkománie na Vysočině

Zvítězíme? Pomozte nám sbírat vybité baterky.

Zbavte se mrtvoly - Baterkománie 2018

Od dubna až do 15. října 2018 probíhá soutěž ve prospěch Charitní záchranné sítě Oblastní charity Třebíč ve sběru vybitých baterií:

Z článku:

V Kraji Vysočina se kromě Třebíče zapojilo do soutěže Baterkománie dalších 19 měst. Nejúspěšnější město získá od organizátorů soutěže, kterými je Kraj Vysočina a ECOBAT s.r.o., finanční příspěvek ve výši 50 tisíc korun pro charitativní nebo obecně prospěšné účely.

„V případě úspěchu v soutěži budou získané peníze použity na podporu projektu Diecézní charity Brno – Oblastní charity Třebíč s názvem Charitní záchranná síť. Ta se zaměřuje na pomoc lidem v nouzi, kteří nedosáhnou na standardní státní pomoc, nebo i přes tuto pomoc žijí pod hranicí důstojného života,“ uvedla místostarostka města Marie Černá.

„Zapojit se do soutěže je velmi snadné. Přineste použité baterky do sběrných boxů, které jsou umístěny ve vstupních halách Městského úřadu na Karlově i Masarykově náměstí, nebo ve sběrných dvorech. Pomůžete tím životnímu prostředí i lidem v nouzi,“ dodala Černá.

Více také na: http://baterkomanie.ecobat.cz/

Baterkománie