Centrum Ruth

Jste v neustálém kolotoči a stresu? Dopřejte si víc času pro sebe!

Nabízíme Vám cyklus  "SETKÁVÁNÍ SE SEBOU"

První setkání 24. 1. 2019

Výstava putuje dál

Od 18. 1. 2019 až do konce února ji najdete v kavárně SALSA na Karlově náměstí.

programy pro seniory

v lednu 2019

V Domovince budou cestovat

cestopisná přednáška

5. 2. 2019 v 10 hod.

Baterkománie - pomozte nám sbírat vybité baterky

Do 15. 10. 2018 probíhá soutěž ve sběru vybitých baterií ve prospěch Charitní záchranné sítě třebíčské Charity. Zapojit se, je snadné. Přineste použité baterky do sběrných boxů ve vstupních halách Městského úřadu na Karlově i Masarykově náměstí, nebo ve sběrných dvorech.

Baterkománie na Vysočině

Zvítězíme? Pomozte nám sbírat vybité baterky.

Zbavte se mrtvoly - Baterkománie 2018

Od dubna až do 15. října 2018 probíhá soutěž ve prospěch Charitní záchranné sítě Oblastní charity Třebíč ve sběru vybitých baterií:

Z článku:

V Kraji Vysočina se kromě Třebíče zapojilo do soutěže Baterkománie dalších 19 měst. Nejúspěšnější město získá od organizátorů soutěže, kterými je Kraj Vysočina a ECOBAT s.r.o., finanční příspěvek ve výši 50 tisíc korun pro charitativní nebo obecně prospěšné účely.

„V případě úspěchu v soutěži budou získané peníze použity na podporu projektu Diecézní charity Brno – Oblastní charity Třebíč s názvem Charitní záchranná síť. Ta se zaměřuje na pomoc lidem v nouzi, kteří nedosáhnou na standardní státní pomoc, nebo i přes tuto pomoc žijí pod hranicí důstojného života,“ uvedla místostarostka města Marie Černá.

„Zapojit se do soutěže je velmi snadné. Přineste použité baterky do sběrných boxů, které jsou umístěny ve vstupních halách Městského úřadu na Karlově i Masarykově náměstí, nebo ve sběrných dvorech. Pomůžete tím životnímu prostředí i lidem v nouzi,“ dodala Černá.

Více také na: http://baterkomanie.ecobat.cz/

Baterkománie