Pozvánka

Zavítejte i k nám,

do sídla třebíčské Charity

na ulici L. Pokorného 15.

AKCE CIHLA

ještě v červenci.

Kde ji najdete?

programy pro seniory

v červenci 2019

Rodinson a Centrum Ruth

zve všechny rodiče i prarodiče s dětmi

Čím žije AMBRELA?

Návštěvnost klubu je vysoká, od ledna probíráme různá témata, např. mezilidské vztahy, finance, ad. Opět je v provozu keramická dílna, k oslavě Mezinárodního dne Rómů a narozenin Ambrely, které se uskuteční v dubnu, trénují klienti hudbu, dívky se připravují na Amen Khelas.

AMBRELA

Co je u nás nového?

Od ledna u nás na klubu probíhají měsíční témata, která se snažíme více zaměřit na aktuální nebo dlouhodobé potíže, se kterými se naši klienti potýkají. Jedná se např. o osvětu ve finanční oblasti nebo o mezilidské vztahy. Klienti mohou přicházet sami se svými nápady a připomínkami na následující měsíc.

Na klubu vládne od začátku roku přátelská a veselá atmosféra. Návštěvnost je vysoká, z čehož máme obrovskou radost – i když je to někdy náročnější.

Znovu jsme zprovoznili keramickou dílnu, klienti trénují v hudební zkušebně na veřejnou akci k oslavě Romského dne a narozenin Ambrely, kterou budeme pořádat v dubnu a klientky se připravují na taneční akci Amen Khelas.

Ambrela-foto