Pozvánky Centra Ruth

• Setkání podporovatelů ochrany nenarozeného života 25. 3.

• Nástup dítěte do školky či do školy 8. 4. 2019

Výstava pokračuje

v Nemocnici Třebíč,

v březnu a dubnu

nové obrazy

ČESKÝ RÁj

V DOMOVINCE

25. 3. 2019

10.00 HODIN

Senior a bezpečí

beseda s policistkou

Domovinka

27. 3. 2019 v 10.30 hod.

programy pro seniory

v březnu 2019

Děkujeme nadačnímu fondu AVAST

Děkujeme Nadačnímu fondu Avast za překrásné auto pro Charitní ošetřovatelskou službu Třebíč! Denně s ním již pracovnice vyjíždějí ke svým klientům po celém okrese Třebíč, aby jim poskytly odbornou zdravotní péči v jejich přirozeném domácím prostředí.

Děkujeme nadačnímu fondu Avast za překrásné auto

Děkujeme Nadačnímu fondu Avast za překrásné auto, které využijí pracovnice Charitní ošetřovatelské služby Třebíč. Denně s ním již vyjíždí ke svým klientům po celém okrese Třebíč, aby jim poskytly odbornou zdravotní péči v jejich přirozeném domácím prostředí.

S novým autem Renault Clio již bylo za měsíc najeto úctyhodných 1 700 km, denně se uskuteční návštěvy 10-12 klientů v rodinách.

IMG_20190110_125611

Je to obrovský dar, a také zpestření, ulehčení na cestách po celém okrese. Nemůžeme si je vynachválit - je krásné, prostorné, svým vybavením se nedá srovnat s předchozím. Renault Clio má centrální zamykání, u předchozího se každé dveře zamykaly zvlášť, automatické stahování okének, ta se stahovala ručně kličkou, což bylo hlavně těžké, úmorné  v letních měsících, protože auto nemělo klimatizaci. Dalším luxusem nového auta je držák na mobilní telefon pro GPS navigaci, aby pracovnice nebloudily při svých cestách, a zabudované handsfree. Se starým automobilem musela pracovnice, když jí volali klienti, vždy zastavit, vyřídit telefonát, a pak teprve pokračovat dál v jízdě.

Renault Clio

Tohoto štědrého daru si velice vážíme a moc děkujeme

Nadačnímu fondu Avast.