programy pro seniory

Přednáška

6. 5. 2019 v 16.30 h.

Centrum Ruth

Tradiční rodina vs. moderní experimenty

Beseda s diskuzí
14. 5. 2019  v 17 h.
Městská knihovna, Haaskova ul.

Výstava pokračuje

v Nemocnici Třebíč,

v březnu a dubnu

nové obrazy

Sekáč trochu menší

15. 5. 2019 od 10-17 hod.

zahrada Paprsku naděje

Gen. Sochora 705

Na LAGUNĚ se předávaly poukazy

Ve středu 13. 3. 2019 odpoledne převzali výherci soutěže tříkrálových koledníků z rukou ředitele Jiřího Nováka vouchery do Aquaparku Laguna. Šťastní výherci si spolu s rodiči a sourozenci užijí v jeden libovolný den zdarma aquapark a wellnes zónu. Všem přejeme příjemný zážitek!

Předání poukazů vylosovaným výhercům soutěže

Ve středu 13. 3. 2019 odpoledne převzali výherci soutěže tříkrálových koledníků z rukou ředitele Jiřího Nováka odměny v podobě voucherů do Aquaparku Laguna.

Do soutěže zaslali koledníci z celého třebíčského okresu na adresu Oblastní charity Třebíč asi 100 malovaných obrázků tříkrálových skupinek. Vloni poprvé pan Jiří Novák navrhl odměnu v podobě volného vstupu pro výherce a jeho rodinu do bazénu a aquaparku. Letos mají rodinné vstupné rozšířené i o wellnes. Navíc poukaz nemá omezenou platnost, lze jej tedy využít kdykoliv. "Společný rodinný zážitek je příjemnou odměnou pro koledníky, ale i pro další členy rodiny, kteří se sami zapojují nebo podporují své děti ve velice prospěšné aktivitě jakou Tříkrálová sbírka bezpochyby je," řekl ředitel Aquaparku a dodává: "A proto chceme tuto možnost nabídnout znovu i v letošním roce."

IMG_3273  IMG_3275

IMG_3277 IMG_3279

Šťasnými výherci se tentokrát stala:

rodina Pudilova

rodina Nováčkova

rodina Zabloudilova

rodina Čechova

Přejeme všem příjemný zážitek!

"Několik let také trvá spolupráce mezi Oblastní charitou Třebíč a MKS. Společně připravujeme po Tříkrálové sbírce odměnu v podobě filmového představení pro všechny koledníky z okresu Třebíč, " říká koordinátorka Tříkrálové sbírky Martina Veselá.

"Jsme za to všechno velice vděční a moc děkujeme."

Kino pro koledníky - Králíček Petr