Pozvánky Centra Ruth

• Setkání podporovatelů ochrany nenarozeného života 25. 3.

• Nástup dítěte do školky či do školy 8. 4. 2019

Výstava pokračuje

v Nemocnici Třebíč,

v březnu a dubnu

nové obrazy

ČESKÝ RÁj

V DOMOVINCE

25. 3. 2019

10.00 HODIN

Senior a bezpečí

beseda s policistkou

Domovinka

27. 3. 2019 v 10.30 hod.

programy pro seniory

v březnu 2019

Nové auto Domovince díky Nadaci ČEZ

Domovinka Třebíč dostala od Nadace ČEZ v září 2018 dar 200 000 Kč na nákup nového sedmimístného automobilu Dacia Lodgy. Děkujeme Nadaci ČEZ i všem lidem, kteří prostřednictvím mobilní aplikace "Pomáhej pohybem" pro nás sbírali body.

PODĚKOVÁNÍ

Domovinka Třebíč – denní stacionář pro seniory a osoby se zdravotním postižením dostala od Nadace ČEZ v září 2018 dar ve výši 200 000 Kč na nákup nového sedmimístného automobilu Dacia Lodgy.

Děkujeme Nadaci ČEZ za štědrý příspěvek, který Domovince poskytla v rámci své charitativní akce „Pomáhej pohybem“.

Děkujeme také všem lidem, kteří se do akce zapojili a prostřednictvím mobilní aplikace sbírali body pro Domovinku při svých sportovních aktivitách.

Oficiální předání auta NADACÍ ČEZ se uskuteční v úterý 6. listopadu 2018 dopoledne v Domovince Třebíč.

Auto z Nadace ČEZ

Nové auto využijí senioři a lidé se zdravotním postižením pro každodenní dopravu ze svého bydliště (Třebíč a okolní obce) do Domovinky, kde mohou strávit velkou část dne v příjemném bezbariérovém prostředí. Mají zde vedle potřebné pomoci a péče zajištěn také zajímavý program ve společenství vrstevníků.

Díky novému autu se dostanou i na různé výlety a kulturní akce. Pro lidi s omezenou pohyblivostí a dalšími zdravotními problémy může být denní dojíždění obtížné, a proto velmi ocení výhody nového auta Dacia Lodgy, kterými jsou pohodlné cestování, dostatek prostoru, snazší nastupování a pro náročné letní měsíce také klimatizace.

Nadace-cez

DĚKUJEME!