Výstava na Zámku

Výstava trvá do 13. 1. 2019

Muzeum Vysočiny Třebíč-Zámek, Galerie Tympanon

Centrum Ruth

Jste v neustálém kolotoči a stresu? Dopřejte si víc času pro sebe! Nabízíme Vám cyklus  "SETKÁVÁNÍ SE SEBOU"

První setkání 24. 1. 2019

programy pro seniory

v prosinci 2018

Petr Kopl opět maloval pro hospic

Jeden z nejlepších českých comicsových tvůrců Petr Kopl opět maloval pro hospic. Na letošním festivalu Akicon maloval spolu s dalšími tvůrci portréty účastníků. Ti pak v pokladničce třebíčské Charity zanechali finanční příspěvek. Pomoc přinesla i závěrečná dražba obrazů...

Akicon 2018 skončil...

Jeden z nejlepších českých comicsových tvůrců Petr Kopl opět maloval pro hospic. Na letošním festivalu maloval spolu s dalšími tvůrci portréty účastníků. Portrétovaní návštěvníci pak v pokladničce Oblastní charity Třebíč zanechali finanční příspěvek. Na závěr celé akce navíc proběhla dražba obrazů zúčastněných výtvarníků, a ta přinesla další pomoc pro Domácí hospic sv. Zdislavy. Od návštěvníků kreslíři vybrali celkem úžasných 8.215 Kč.

Děkujeme všem přispívajícím i dalším autorům!

Jmenovitě jsou to:
Hana Aki
Anizu
Lin
Philippe Daniel
Honza Mareš

Petr Kopl je neúnavným podporovatelem a my si toho moc vážíme. Domácí hospic sv. Zdislavy podporuje dlouhodobě a svojí tvorbou podpořil i jednotný grafický design Oblastní charity Třebíč.

699      Petr Kopl      698

Festival Akicon 2018 se konal 26. - 28. října v KC Zahrada na pražském Chodově. Jednalo se o jubilejní 15. ročník festivalu a tématem byl "Tak jde čas...". Pořadatelem Akiconu je Sdružení přátel japonské kultury, které má za cíl propagovat především moderní japonskou filmovou a komiksovou tvorbu.

Počet návštěvníků přesáhl rekordních 930 jedinců.