Výstava na Zámku

Výstava trvá do 13. 1. 2019

Muzeum Vysočiny Třebíč-Zámek, Galerie Tympanon

Centrum Ruth

Jste v neustálém kolotoči a stresu? Dopřejte si víc času pro sebe! Nabízíme Vám cyklus  "SETKÁVÁNÍ SE SEBOU"

První setkání 24. 1. 2019

programy pro seniory

v prosinci 2018

Pohlednice do věznice

Neleží vám doma nepotřebné či zapomenuté vánoční pohlednice, popř. poštovní obálky? Přineste je k nám. Tato přání bychom chtěli zaslat s vánočním pozdravem našim klientům do věznic či jejich rodinám, které budou trávit Vánoce samy doma. Pohlednice můžete nosit do sídla AL PASO Vysočina na Karlovo nám...

„POHLEDNICE DO VĚZNICE“

Vážení přátelé,

v rámci naší služby vyhlašujeme sbírku s názvem „Pohlednice do věznice“.

Jde o sběr nepotřebných vánočních pohlednic, popř. poštovních obálek, které nám usnadní naši práci a umožní vykouzlit radost na tváři a v srdci našich klientů.

V době, kdy je snadnější a leckdy praktičtější poslat vánoční přání e-mailem nebo pomocí SMS, mnohým z nás leží doma zapomenutá vánoční přání a pohlednice.

Právě tato přání a pohlednice bychom chtěli shromáždit a zaslat s vánočním pozdravem našim klientům do věznic či jejich rodinám, které budou trávit Vánoce samy doma.

Pohlednice, přání a obálky tak můžete v těchto dnech nosit do sídla „AL PASO Vysočina“,

které se nachází v Třebíči na Karlově nám. 41/30 (nad Restaurací Třebíčanka), kde je na ně v prvním patře nachystaná tato veselá schránka.

Děkujeme Vám jménem naším i jménem našich klientů.

Pracovníci AL PASA Vysočina

Pohlednice do věznice