Výstava na Zámku

Výstava trvá do 13. 1. 2019

Muzeum Vysočiny Třebíč-Zámek, Galerie Tympanon

Centrum Ruth

Jste v neustálém kolotoči a stresu? Dopřejte si víc času pro sebe! Nabízíme Vám cyklus  "SETKÁVÁNÍ SE SEBOU"

První setkání 24. 1. 2019

programy pro seniory

v prosinci 2018

Stacionář Úsměv opět v oblíbených Daňkovicích

V březnu se uskutečnil tradiční pobyt stacionáře Úsměv v Daňkovicích. Prožili jsme krásný týden uprostřed Žďárských vrchů. Luxusní ubytování a výbornou kuchyni poskytl místní penzion Selský dvůr rodiny Tlustošových...

Stacionář Úsměv Třebíč opět v oblíbených Daňkovicích

V březnu se uskutečnil tradiční socializační pobyt stacionáře Úsměv v Daňkovicích. Prožili jsme krásný týden uprostřed Žďárských vrchů. Luxusní ubytování a výbornou kuchyni poskytl místní penzion Selský dvůr rodiny Tlustošových.

Daňkovice 2018

Při vycházkách po okolí jsme používali trekingové hole. Pracovnice stacionáře připravila pro všechny instruktáž, jak správně hole používat. Potom začal samotný nácvik chůze.

Úsměv v Daňkovicích 2018

Navštívili jsme místní evangelický kostel, kde jsme měli komentovanou prohlídku a také místní muzeum, kde jsme se mimo jiné dozvěděli, že se v Daňkovicích natáčela pohádka Obušku z pytle ven. Malému pasáčkovi z této pohádky je nyní 68 let a stále žije v Daňkovicích. Na půdě muzea jsme si prohlíželi staré kočárky pro děti i pro panenky a také staré hračky. Ve volných chvílích jsme v klubovně penzionu hráli hry, zpívali a soutěžili.

Daňkovice 2018

Moc se nám pobyt v Daňkovicích líbil a už teď se těšíme na příští rok, termín už je zamluven.