Pozvánka

Zavítejte i k nám,

do sídla třebíčské Charity

na ulici L. Pokorného 15.

AKCE CIHLA

ještě v červenci.

Kde ji najdete?

programy pro seniory

v červenci 2019

Rodinson a Centrum Ruth

zve všechny rodiče i prarodiče s dětmi

Úspěšný duben v Ambrele

Duben se nesl ve znamení společných akcí. Vedly k utužení vztahů mezi klienty navzájem i mezi klienty a pracovníky. Slavily se narozeniny Ambrely, Mezinárodní den Rómů, zúčastnili jsme se taneční soutěže Amen Khelas...

Dubnový program v Ambrele

Duben se nesl ve znamení společných akcí, které vedly k utužení vztahů jak mezi klienty navzájem, tak i mezi klienty a pracovníky.

Tou první byla taneční soutěž Amen Khelas, která se koná každoročně v Jihlavě. Klientky se na ni připravovaly a těšily měsíce dopředu. 11. dubna  jsme tedy vyrazily  v poměrně hojném počtu do Jihlavy, aby holky mohly předvést svůj taneční um a abychom je my ostatní mohly společně podpořit. Vše zvládly na jedničku a nakonec se umístily na krásném šestém a osmém místě. Měli jsme z toho všichni obrovskou radost.

12. dubna se v Ambrele konalo posezení k oslavě mezinárodního dne romů a 19. narozenin Ambrely. Klienti si na akci mohli pozvat rodinné příslušníky. Kluci zahráli romské písně a děvčata předvedla romské tance. Rodinní příslušníci a bývalí klienti, kteří na akci přišli si mohli prohlédnout stará alba od počátků služby a zavzpomínat si tak na staré časy. Akce se zúčastnil také otec Seknička, který měl připraven malý program.

Rómsky den

Ke konci dubna jsme se také dotkli tématu Velikonoc. Klienti si nakonec upletli pomlázky, které si vzali s sebou domů.