Sbírka potravin

DĚKUJEME!

AKCE CIHLA

Přijďte nám pomoci!

Hledáme dobrovolníky na stanoviště v Třebíči v odpoledních hodinách ve dnech 1. - 14. 6. 2019

Sekáč trochu menší

20. 5. 2019 od 10-17 h.

programy pro seniory

v květnu 2019

Výstavu nyní najdete

v městské knihovně

na Haaskově ulici

v zelené klubovně

V rané péči se poučili o rehabilitaci

V Rané péči Třebíč proběhla 21. 11. 2018 zajímavá přednáška s rehabilitační lékařkou Nemocnice Třebíč MUDr. Jindrou Kalenskou. Seznámila posluchače s rehabilitačními přístupy, které podporují vývoj dítěte v raném věku. Vysvětlila jednotlivé přístupy rehabilitace jako je Bobathova nebo Vojtova metoda, jejich výhody a uvedla odborníky, kteří je využívají...

Přednáška MUDr. Kalenské v rané péči

Paní doktorka seznámila posluchače s rehabilitačními přístupy, které vedou k podpoře vývoje dítěte v raném věku. Vysvětlila jednotlivé přístupy rehabilitace jako je Bobathova nebo Vojtova metoda, jejich výhody a uvedla odborníky, kteří je využívají.

V další části se rozvinula hojná diskuze. Paní doktorka ochotně odpovídala na dotazy rodičů a poskytla jim cenné rady na různorodá téma, jako je skolióza páteře, výběr vhodné dětské obuvi, hipoterapie, lázeňství.

Přednášky se zúčastnilo 7 rodin. Zatím, co se rodiče vzdělávali a sdíleli své zkušenosti, jejich děti si hrály v herně.

hrací místnost