programy pro seniory

Přednáška

6. 5. 2019 v 16.30 h.

Centrum Ruth

Tradiční rodina vs. moderní experimenty

Beseda s diskuzí
14. 5. 2019  v 17 h.
Městská knihovna, Haaskova ul.

Výstava pokračuje

v Nemocnici Třebíč,

v březnu a dubnu

nové obrazy

Sekáč trochu menší

15. 5. 2019 od 10-17 hod.

zahrada Paprsku naděje

Gen. Sochora 705

Zahrada dostala nový kabát

Ve středu 27. 3. 2019 byla Azylovému domu pro rodiče s dětmi a ženy Třebíč na Vltavínské ulici předána nová zahrada, na jejímž vzhledu se podílelo několik dárců. Přibyla zde pergola, živý plot, řada ovocných stromů, nová zemina,...

Zahrada dostala nový kabát

Pergolu k odpočinkovému posezení, který zvláště v horkých letních dnech bude jistě příjemným útočištěm před pálivými slunečními paprsky, společně vyhotovila skupina dárců jako paní Alena Čermáková, pan Antonín Vidourek, DNK systém s. r. o.

Nadace ŠKODA STROMKY poskytla mix již vzrostlých ovocných stromů – švestku, hrušeň, moruši a jabloň.

Za podpory Nadace ČEZ byly vysázeny túje, habry kolem plotu a upravena zahrada.

Ovocné stromy bez nároku na odměnu vysázela a přihnojila firma Zahrady Svoboda z Koněšína. Pan Svoboda také ochotně navezl novou zeminu, která byla u nového azylového domu opravdu potřeba.

IMG_3319

Všem štědrým dárcům poděkoval Petr Jašek, ředitel Oblastní charity Třebíč: „Jsme rádi, že zahrada bude díky Vám sloužit dětem i jejich rodičům, že altán i stromy poskytnou stín před sluncem, a všichni obyvatelé azylového domu si budou moci zakusit radost z úrody ovocných stromů. Naším cílem bylo ukázat především dětem, co stromy potřebují, aby daly chutné plody. Vaší pomoci si vážíme.“

IMG_3313

Díky