zpět na Duchovní nabídku

Mše sv. za Charitu     Modlitba za Charitu     Pozvánky, články    Křesťanské duchovní poradenství

Starší myšlenky na týden

Myšlenka na týden

Leden 2019

14. 1. 2018

Opět vás zdravím na prahu pracovního týdne s myšlenkou. Věřím, že alespoň některá z nich vám dělá radost, povzbudí… Stále jsme na počátku roku, a k tomuto tématu mě oslovily 2 schopnosti (dary):  Schopnost důvěřovat (sobě, druhým i Bohu) a neztrácet naději.                         To vám přeji tento týden i celý život.
                                                                                                                                               Mgr. Petr Jašek

7. 1. 2019

Srdečně vás zdravím v novém roce s první letošní myšlenkou. K novému roku patří nějaké předsevzetí a přání. Tak bych vám přál, abychom pokračovali v trendu kvalitní služby zahrnující starost o tělo i duši, a k sobě navzájem abychom stále byli upřímní, pravdiví a vstřícní. Moc mě těší, že mohu s vámi rozvíjet charitní dílo.
Přeji vám pokoj a radost v celém roce 2019.                                                                       Petr Jašek