Pozvánky

Přijměte srdečné pozvání na akce, které jsme pro Vás připravili.

Zábava a tanec prospěly Rané péči Třebíč

Sobotní odpoledne 15. června 2019 se ve Vidourkově mlýně ve Vískách u Římova neslo v duchu zábavy a tance pro děti i dospělé. Pan Vidourek a jeho přátelé zorganizovali již 2. ročník taneční zábavy a její výtěžek opět darovali Rané péči Třebíč. Děkujeme!

Děti dětem pošestnácté

Rádi bychom Vás pozvali na benefiční koncert DĚTI DĚTEM XVI. v pátek 26. 4. 2019 v 16.30 hod. v divadle PASÁŽ v Třebíči. Výtěžek podpoří Ranou péči Třebíč. Přijměte naše pozvání!

V rané péči se poučili o rehabilitaci

V Rané péči Třebíč proběhla 21. 11. 2018 zajímavá přednáška s rehabilitační lékařkou Nemocnice Třebíč MUDr. Jindrou Kalenskou. Seznámila posluchače s rehabilitačními přístupy, které podporují vývoj dítěte v raném věku. Vysvětlila jednotlivé přístupy rehabilitace jako je Bobathova nebo Vojtova metoda, jejich výhody a uvedla odborníky, kteří je využívají...

Týden rané péče 2018 v Třebíči

5.-11. listopadu 2018 najdete na Dětském odd. třebíčské nemocnice výstavu, která vám přiblíží činnost Rané péče Třebíč. Ta Vás také 8. 11. zve na Den otevřených dveří do svých prostor na Vltavinské  1402.

MUDr. Zimen přednášel o výživě dětí v raném věku

Jaká je vhodná výživa pro děti a jakými zásadami se řídit, jde-li o děti v kojeneckém a batolecím období? Zajímavé informace a odpovědi na řadu otázek se dozvěděli účastníci přednášky pořádané službou Rané péče Třebíč.

Výživa dětí v raném věku - přednáška

Dovolujeme si Vás pozvat na přednášku MUDr. Martina Zimena, primáře dětského odd. Nemocnice Jihlava. Seznámí Vás s obecnými informacemi o vhodné výživě dětí raného věku a o speciálních formách příjmu potravy (např. PEG). Vstupné dobrovolné. Zajištěno hlídání dětí.

Soutěž: Co pro mne znamená DOBROVOLNICTVÍ?

Setkali jste se již s dobrovolnictvím? Jste nebo jste byl dobrovolníkem nebo Vám byla či je poskytována pomoc dobrovolníka? Jakou zkušenost jste získali? Co Vám dobrovolnictví přineslo? Podělte se o své zážitky, napište, nakreslete nebo zachyťte na fotografii pěkné okamžiky z dobro-působení. Zapojte se do naší soutěže! Těšíme se na Vaše příspěvky. Plakátek

Zveme Vás na Den Charity 2018

Přijdte s námi strávit příjemné odpoledne! V úterý 25. 9. 2018 od 14-17 hod.  slavíme na Karlově náměstí v Třebíči DEN CHARITY. Těšíme se na Vás! Plakát