Pozvánky

Přijměte srdečné pozvání na akce, které jsme pro Vás připravili.

Týden rané péče 2018 v Třebíči

5.-11. listopadu 2018 najdete na Dětském odd. třebíčské nemocnice výstavu, která vám přiblíží činnost Rané péče Třebíč. Ta Vás také 8. 11. zve na Den otevřených dveří do svých prostor na Vltavinské  1402.

MUDr. Zimen přednášel o výživě dětí v raném věku

Jaká je vhodná výživa pro děti a jakými zásadami se řídit, jde-li o děti v kojeneckém a batolecím období? Zajímavé informace a odpovědi na řadu otázek se dozvěděli účastníci přednášky pořádané službou Rané péče Třebíč.

Výživa dětí v raném věku - přednáška

Dovolujeme si Vás pozvat na přednášku MUDr. Martina Zimena, primáře dětského odd. Nemocnice Jihlava. Seznámí Vás s obecnými informacemi o vhodné výživě dětí raného věku a o speciálních formách příjmu potravy (např. PEG). Vstupné dobrovolné. Zajištěno hlídání dětí.

Soutěž: Co pro mne znamená DOBROVOLNICTVÍ?

Setkali jste se již s dobrovolnictvím? Jste nebo jste byl dobrovolníkem nebo Vám byla či je poskytována pomoc dobrovolníka? Jakou zkušenost jste získali? Co Vám dobrovolnictví přineslo? Podělte se o své zážitky, napište, nakreslete nebo zachyťte na fotografii pěkné okamžiky z dobro-působení. Zapojte se do naší soutěže! Těšíme se na Vaše příspěvky. Plakátek

Zveme Vás na Den Charity 2018

Přijdte s námi strávit příjemné odpoledne! V úterý 25. 9. 2018 od 14-17 hod.  slavíme na Karlově náměstí v Třebíči DEN CHARITY. Těšíme se na Vás! Plakát

Poděkování za zábavu ve Vidourkově mlýně

Příjemně prožité sobotní odpoledne a večer dne 9. června 2018 připravili pro rodiny s dětmi z Rané péče Třebíč, Azylového domu pro rodiče s dětmi a ženy, ale i širokou veřejnost lidé z obce Římov - Vísky. Akce se konala ve Vidourkově mlýně...

Veletrh sociálních služeb v Třebíči

Zveme vás na Karlovo náměstí v Třebíči. Ve středu 13. 6. 2018 od 10 - 16 hodin se vám zde představí sociální služby a služby na ně navazující. Doprovodný program v průběhu akce!

Poděkování z Rané péče Třebíč

Společnost DAIKIN Europe NV věnovala rané péči klimatizaci do místnosti Snoezelen. Základem práce v této místnosti je vytvořit prostředí, jež nabízí co nejširší spektrum smyslových podnětů, tzn. senzorickou stimulaci. Smyslové zážitky mají být hluboké, prožité.

Děti dětem 13. 4. 2018

Zveme Vás na 15. ročník benefičního koncertu Děti dětem, který se koná v pátek 13. 4. 2018 v 16.30 h. v divadle PASÁŽ. Koncert podpoří i naši službu Rané péče Třebíč. Vstupné dobrovolné.