Pozvánky, články

72 hodin s Klubem BARÁK
22. října 2020 Pozvánky, články

72 hodin s Klubem BARÁK

Opět po roce a celkově potřetí jsme se zapojili do akce “72 hodin”. Jedná se o dobrovolnickou aktivitu, do které se zapojují jak organizace pracující s dětmi a mládeží, tak i jednotlivci z celé republiky. Projekt se týká nejen sociální tématiky, ale rovněž i environmentální – ochrana životního prostředí, sázení stromů či úklid.

Poslední video-spot z kampaně NEJSME ODPAD
7. října 2020 Články

Poslední video-spot z kampaně NEJSME ODPAD

Poslední video-spot z kampaně NEJSME ODPAD je výjímečný. Tentokrát se nejedná o příběh inspirovaný, ale skutečný.

Týden nízkoprahových klubů s Klubem BARÁK
7. října 2020 Pozvánky, články

Týden nízkoprahových klubů s Klubem BARÁK

​​​​​​Česká asociace STREETWORK vyhlásila 14. ročník Týdne nízkoprahových klubů, která se každoročně koná v posledním celém zářijovém týdnu. Ten letos připadl na 21. – 25. září 2020.

V neděli Vás zveme na setkání na YouTube
16. září 2020 Články

V neděli Vás zveme na setkání na YouTube

Připravili jsme Vám krátký videospot jako malou náhradu za zrušený Den Charity a Odpoledne pro rodiny. Kéž Vás tento pozdrav od nás potěší.
Děkujeme Farní kavárně a p. Pavlu Opatřilovi, že nám k natáčení poskytli své prostory, a rovněž vystupujícím mladým hudebním talentům i realizátorům natáčení za jejich ochotu a čas.

Proměny Klubu BARÁK
5. září 2020 Pozvánky, články

Proměny Klubu BARÁK

V poslední době jsme se na Klubu BARÁK zaměřili na vylepšení prostor. V článku uvidíte aktuální fotky z klubu, jak probíhaly změny i jak vypadal klub v začátcích.

V Mezinárodní den charity si Diecézní charita Brno připomíná základní hodnoty
4. září 2020 Diecézní charita Brno

V Mezinárodní den charity si Diecézní charita Brno připomíná základní hodnoty

Mezinárodní den charity připadá na výročí úmrtí Matky Terezy 5. září. V tento den si Diecézní charita Brno připomene čtyři hlavní hodnoty – lásku, svobodu, pravdu i spravedlnost. Právě na těchto základních hodnotách staví Charita svoji práci. „Skutečnými nositeli těchto hodnot jsou naši pracovníci. Prostřednictvím vztahu ke klientům, partnerům nebo kolegům dávají lásce, pravdě, svobodě i spravedlnosti skutečný obsah. Proto považujeme za důležité si hodnoty připomínat, a třeba i inspirovat veřejnost,“ dodal ředitel Diecézní charity Brno Oldřich Haičman.