Klub Archa zve do Skotska i na Sibiř

Milí senioři, v lednu můžete opět navštívit v Třebíči, Hrotovicích a Náměšti n. O. některý z programů, které pro Vás připravily naše pracovnice ve volnočasovém klubu ARCHA. Těšíme se na Vás!

Klub Archa zve na prosincové programy

V domech s pečovatelskou službou v Třebíči, Hrotovicích a Náměšti n. Osl. se můžete těšit na programy s vánočním naladěním - dílničky, hudba, přednáška... Milí senioři, přijďte za námi do Klubu Archa!

Pozvánka na adventní výstavu v Hrotovicích

Tento týden Vás srdečně zveme na Adventní výstavu v Hrotovicích. Koná se v domě s pečovatelskou službou až do čtvrtka 29. 11. 2018, přístupná je každý den od 10 - 15 hod.

Programy Klubu ARCHA v listopadu

V Třebíči můžete zavítat na koncertní vystoupení žáků ZUŠ, v Hrotovicích si zacvičíte s MAVI a upečete perníčky. Zveme obyvatele domů s pečovatelskou službou, ale i ostatní seniory, kteří nechtějí být sami doma a rádi by přišli mezi nás.

Týden sociálních služeb 2018 u nás

Přijměte pozvání do našich zařízení na programy, které si pro vás k tomuto týdnu připravily naše sociální služby...

Klub Archa má pěkné zážitky a těší se na další

V létě se hrály v domech s pečovatelskou službou turnaje v kuželkách, v září slavili senioři společně s pracovnicemi pečovatelské služby úspěch s tancem na Karlově náměstí při Dni Charity a v říjnu už se těší na další programy. Vážení senioři, zveme Vás opět do klubu ARCHA!

Volnočasový klub Archa - září 2018

Zveme Vás do domů s pečovatelskou službou v Třebíči a Hrotovicích. Program tentokrát tvoří turnaj v kuželkách, cvičení s Mavi a kavárnička. Zveme obyvatele těchto domů, ale i ostatní seniory, kteří nechtějí být doma sami a rádi by přišli mezi nás.

Soutěž: Co pro mne znamená DOBROVOLNICTVÍ?

Setkali jste se již s dobrovolnictvím? Jste nebo jste byl dobrovolníkem nebo Vám byla či je poskytována pomoc dobrovolníka? Jakou zkušenost jste získali? Co Vám dobrovolnictví přineslo? Podělte se o své zážitky, napište, nakreslete nebo zachyťte na fotografii pěkné okamžiky z dobro-působení. Zapojte se do naší soutěže! Těšíme se na Vaše příspěvky. Plakátek

Zveme Vás na Den Charity 2018

Přijdte s námi strávit příjemné odpoledne! V úterý 25. 9. 2018 od 14-17 hod.  slavíme na Karlově náměstí v Třebíči DEN CHARITY. Těšíme se na Vás! Plakát