Zveme Vás k návštěvě Dobrovolnického centra.

Rádi Vám podáme informace o dobrovolnické pomoci.

I Vy se můžete stát naším dobrovolníkem.

Charita s dobrovolníky počítá.

Najdeme dobrovolníky?

Sbírka stacionáře Úsměv pro lidi s mentálním a kombinovaným postižením se koná 3.-12. 6. 2019. Najdou se dobrovolníci k zajištění sbírky na stanovištích v Třebíči v době od 12-16 h.? Kontaktujte Dobrovolnické centrum: 775179314, dobrovolnici@trebic.charita.cz

Hledáme dobrovolníky, zkuste to také!

Darujte trochu ze svého volného času - odnesete si radost v srdci a zakusíte hřejivý pocit z dobrého skutku! O možnostech dobrovolnictví Vám rádi poskytneme informace v našem Dobrovolnickém centru..

Bylo to zajímavé povídání...

Besedu o své návštěvě IZRAELE připravila minulý čtvrtek dlouholetá dobrovolnice třebíčské Charity Jana Štefánková. Krátké video a fotografie doplněné o konkrétní zážitky, zkušenosti a dojmy z cesty, zavedly účastníky do významných míst této země...

Baterkománie - pomozte nám sbírat vybité baterky

Do 15. 10. 2018 probíhá soutěž ve sběru vybitých baterií ve prospěch Charitní záchranné sítě třebíčské Charity. Zapojit se, je snadné. Přineste použité baterky do sběrných boxů ve vstupních halách Městského úřadu na Karlově i Masarykově náměstí, nebo ve sběrných dvorech.

Výzva dobrovolnického centra

Vážení senioři, cítíte se osamoceni? Využijte nabídku dobrovolné pomoci a ozvěte se nám, jakou pomoc byste potřebovali...  Přihlaste se nám, prosím, také vy, kteří byste rádi jako dobrovolníci někomu pomáhali...  Plakátek

Soutěž: Co pro mne znamená DOBROVOLNICTVÍ?

Setkali jste se již s dobrovolnictvím? Jste nebo jste byl dobrovolníkem nebo Vám byla či je poskytována pomoc dobrovolníka? Jakou zkušenost jste získali? Co Vám dobrovolnictví přineslo? Podělte se o své zážitky, napište, nakreslete nebo zachyťte na fotografii pěkné okamžiky z dobro-působení. Zapojte se do naší soutěže! Těšíme se na Vaše příspěvky. Plakátek

Zveme Vás na Den Charity 2018

Přijdte s námi strávit příjemné odpoledne! V úterý 25. 9. 2018 od 14-17 hod.  slavíme na Karlově náměstí v Třebíči DEN CHARITY. Těšíme se na Vás! Plakát

Mohli byste pomoci?

Nedávno nás s prosbou oslovila maminka, která žije sama se svým 5letým synem. Chlapec je šikovný, hudebně nadaný, a jak píše podrobněji v dopise, nemá však dost peněz na to, aby mu zaplatila pěvecký nebo taneční kroužek v ZUŠ, kde by se jeho talent podchytil a rozvíjel. Děkujeme paní Ivaně Michálkové za zprostředkování pomoci a řešení situace malého Ládíka!

„Nemyslela jsem na svoje problémy, a to mi v mnoha věcech pomohlo,“ říká o pomoci jiným dobrovolnice

Janin příběh je jako z filmu. Hledala sebe a našla se v pomoci jiným. Tvrdí, že čím víc člověk dá, tím víc se mu vrátí. Možná i to je důvod, proč dělá dobrovolnici v rajhradské charitě již 6 let.