WERA WERK s. r. o. pomáhá Primární prevenci

Dne 29. 4. 2019 jsme oficiálně převzali dar ve výši 30.000 Kč od společnosti Wera Werk s.r.o. zastoupené personální ředitelkou paní Víchovou a vedoucím pobočky v Třebíči panem Auerem. Společnost je v našem regionu nováčkem, v Bystřici nad Pernštejnem má však v oboru výroby utahovacího nářadí již téměř pětadvacetiletou tradici. Wera nám pomohla s úhradou certifikace programů primární prevence. Jsme za to moc vděčni, protože v této chvíli již víme, že se nám certifikace vydařila a naše preventivní programy, které realizujeme na základních a středních školách okresu Třebíč a Jihlava již více jak 20 let, obstály a získaly tak punc kvality na další období. Děkujeme mnohokrát a dovolte něco málo o naší službě.

Výstavu ROK V ÚSMĚVU najdete v Nemocnici

Nové obrazy našich klientů budou ještě i v dubnu k vidění ve vestibulu Nemocnice Třebíč. Srdečně Vás zveme, přijďte nahlédnout do světa lidí s mentálním a kombinovaným postižením a potěšit svou duši jimi malovanými obrazy.

Martinské hody v Třebíči 10. 11. 2018 - ZRUŠENY

Pro nedostatečný zájem veřejnosti byly Martinské hody ZRUŠENY!

Soutěž: Co pro mne znamená DOBROVOLNICTVÍ?

Setkali jste se již s dobrovolnictvím? Jste nebo jste byl dobrovolníkem nebo Vám byla či je poskytována pomoc dobrovolníka? Jakou zkušenost jste získali? Co Vám dobrovolnictví přineslo? Podělte se o své zážitky, napište, nakreslete nebo zachyťte na fotografii pěkné okamžiky z dobro-působení. Zapojte se do naší soutěže! Těšíme se na Vaše příspěvky. Plakátek

Zveme Vás na Den Charity 2018

Přijdte s námi strávit příjemné odpoledne! V úterý 25. 9. 2018 od 14-17 hod.  slavíme na Karlově náměstí v Třebíči DEN CHARITY. Těšíme se na Vás! Plakát

PRIMÁRNÍ PREVENCE přeje hezké prázdniny

Pracovníci PRIMÁRNÍ PREVENCE děkují za podporu v uplynulém školním roce a přejí všem příjemné prožití letních prázdnin a zaslouženého odpočinku. Letos spolupracovali se 13 školami, navštívili 71 tříd a programů se zúčastnilo 1 562 žáků a studentů...

Veletrh sociálních služeb v Třebíči

Zveme vás na Karlovo náměstí v Třebíči. Ve středu 13. 6. 2018 od 10 - 16 hodin se vám zde představí sociální služby a služby na ně navazující. Doprovodný program v průběhu akce!

Bezpečné léto

S blížícími se prázdninami chtějí v klubu BARÁK mladým poradit prostřednictvím preventivního programu "Bezpečné léto aneb jak se vyhnout problémům.“ A najdete zde také pokračování článku Lukáše Polakoviče "Předsudky aneb přeludy dospělých".