Sbírkové akce, DMS

Podpořit nás můžete i DMSkou ve tvaru:

DMS TRV OCHT 30
DMS TRV OCHT 60
DMS TRV OCHT 90

a její odeslání na číslo 87 777.

Každý měsíc nám tak pošlete automaticky 30, 60 nebo 90 Kč.
Více na www.darcovskasms.cz

DMS

Aktuálně se můžete zapojit do:

• Koláč pro hospic
    Podpořte pacienty a jejich rodiny v jejich přání být spolu doma až do konce. Za Váš dar, dostanete sladký koláč od regionálních pekařů.
  • Pomozte dětem s postižením
    - pomoc je určena rodinám, které čekají narození dítěte s postižením a v prvních chvílích jejich společných životů
    - naše služba raná péče rodiny provází a pomáhá při vývoji v období prvních měsíců a roků života, bohužel není dostatečně pokryta z veřejných rozpočtů a potřebuje Vaši pomoc - přispějte

Každoročně pořádáme sbírky:

• Akce cihla
    Během 10 let se za pomoci a přispění sponzorů i veřejnosti do této sbírky postupně podařilo vykonat kus velkého a prospěšného díla  pro lidi s mentálním a jiným zdravotním postižením, které slouží uživatelům služeb i pracovníkům a napomáhá ke zpříjemnění i k vyššímu komfortu poskytovaných služeb.
  • Adopce na blízko
    „Adopce na blízko“ by mohla pomoci některým lidem v obtížné životní situaci z našeho okolí. Výhodou tohoto způsobu pomoci je, že dárce obdarovává přímo konkrétního jím vybraného potřebného člověka.
  • Postní almužna
    Postní almužna je akce duchovní formace, která navazuje na starobylou postní tradici. K staré tradici církve vždy patřily sbírky pro chudé z toho, co jsme si sami odřekli.
  • Sbírka potravin
    Komu pomáháme? Především rodinám a matkám s dětmi v tísni, lidem bez domova z azylových domů v Třebíči, osobám v akutní nouzi, s nimiž se setkávají pracovníci Charitní záchranné sítě.
  • Tříkrálová sbírka
    Určena je především na pomoc nemocným, lidem s handicapem, seniorům, matkám s dětmi v tísni a dalším jinak sociálně potřebným skupinám lidí, a to zejména v regionech, kde se sbírka koná. Přibližně desetina výnosu sbírky je určena na humanitární pomoc do zahraničí. Přispět můžete do 30.4.2021.