Čas pro manžele v Centru Ruth nejen v Národním týdnu manželství
4. února 2021 Články

Čas pro manžele v Centru Ruth nejen v Národním týdnu manželství

Už jsme si zvykli, že se všechno mění... I Národní týden manželství bude on-line. „V uplynulých letech mohli manželé do svého vztahu načerpat inspiraci, povzbuzení nebo jej upevnit skrze mnohé přednášky, besedy a společná setkání. Teď, kdy je vše omezené, přichází čas ‚být spolu‘, proto letošní Národní týden manželství (8.–14. února 2021) může být pro manžele výzvou udělat si čas vzájemně na sebe, naslouchat si, přijímat jeden druhého, hovořit o svých potřebách nebo slovech vyřčených v emocích, kterými si vzájemně ublížili,“ říká koordinátorka Centra Ruth Helena Marečková.

Centrum podpory rodin Ruth nabízí poradenství a terapeutické konzultace jak individuální jednotlivcům, tak párové zaměřené na podporu manželských, partnerských a rodinných vztahů. Terapeutická setkání probíhají v příjemné atmosféře rodinného Centra Ruth, jsou určena na podporu manželským párům a partnerům, jejichž vztah prochází změnami, náročnou situací, krizí, emocionálním vyčerpáním nebo vyhořením, přesto však chtějí na svém vztahu začít znovu pracovat, obnovit jej a prohloubit.

Na problémy v manželských a partnerských vztazích nemusíte zůstávat sami. Při terapeutických setkáních získáte nový náhled na náročnou situaci, kterou ve svém partnerském vztahu nebo rodině prožíváte. „Během terapie otevíráme nové, smysluplné cesty a společně putujeme neprobádanou krajinou života člověka,“ uvádí terapeutka centra Mgr. Pavlína Kovářová.

Logo Oblastní charity Třebíč

Centrum podpory rodin Ruth - logo

Centrum podpory rodin Ruth

najdete na Karlově náměstí 41/30 (1. patro)  v Třebíči.

Informace: