OTEVŘENÁ ZAHRADA pro malé i velké láká zase na svůj program
3. srpna 2021 Články

OTEVŘENÁ ZAHRADA pro malé i velké láká zase na svůj program

„Opět po roce pořádáme prázdninové odpoledne určené široké veřejnosti a rodinám z azylového domu,“ zve koordinátorka centra Helena Marečková a dodává: „V úterý 24. 8. 2021 od 15.00 hodin jsou v areálu zahrady Azylového domu pro rodiče s dětmi a ženy v Třebíči na ulici Vltavínské 1402 vítáni malí i velcí návštěvníci, kteří chtějí poznat, jak žijí obyvatelé tohoto domu. A nejen to, čeká nás pestrý program,“ prozrazuje.

Otevřena bude nejen zahrada, ale i společenská místnost. „Od 15.20 hod. bude možné zhlédnout hranou bajku ‚O lvu a lišce’ v podání dětí a lektorky centra, od 16.00 hod. se otevřou tvořivé dílničky i sportovní aktivity pro rodiče s dětmi, od 16.30 hod. plánujeme opékání špekáčků u ohně a táborové písníčky s kytarou,“ říká dále. Samozřejmě nebude chybět ani drobné občerstvení a odměny pro děti. Vstupné je dobrovolné.

„V závěru prázdnin chceme nabídnout lidem v Třebíči, především z městské části Horka-Domky a rodinám z azylového domu, program, který by sblížil obě tyto tak zcela odlišné komunity a podpořil komunikaci mezi nimi. Vloni jsme tuto akci připravili poprvé a měla značný úspěch jak u uživatelů uvedené sociální služby, tak také u rodin z blízkého okolí. Za její uskutečnění vděčíme především našim podporovatelům, Městu Třebíč, Kraji Vysočina, MPSV „Rodina“ a Nadačnímu fondu ALBERT. Příznivý ohlas účastníků nás potěšil, tak se s chutí pouštíme do dalšího ročníku. Rádi Vás uvidíme,“ uzavírá koordinátorka centra Helena Marečková.

Více informací:
E: centrumruth@trebic.charita.cz