Pozvánky, články

OTEVŘENÁ ZAHRADA pro malé i velké láká zase na svůj program
3. srpna 2021 Články

OTEVŘENÁ ZAHRADA pro malé i velké láká zase na svůj program

„Opět po roce pořádáme prázdninové odpoledne určené široké veřejnosti a rodinám z azylového domu,“ zve koordinátorka centra Helena Marečková a dodává: „V úterý 24. 8. 2021 od 15.00 hodin jsou v areálu zahrady Azylového domu pro rodiče s dětmi a ženy v Třebíči na ulici Vltavínské 1402 vítáni malí i velcí návštěvníci, kteří chtějí poznat, jak žijí obyvatelé tohoto domu. A nejen to, čeká nás pestrý program,“ prozrazuje.

Děkujeme za podporu Sbírky potravin
29. dubna 2021 SBÍRKA POTRAVIN

Děkujeme za podporu Sbírky potravin

V sobotu 24. 4. 2021 se při Sbírce potravin podařilo v obchodě TESCO Jihlava ve prospěch Oblastní charity Třebíč shromáždit 1 030,5 kg potravin a hygienického zboží.

Děkujeme Vám všem, kdo jste do sbírky přispěli svým darem!
Děkujeme také pracovníkům obchodu, kteří nás již poněkolikáté na svém pracovišti přijali, vytvořili zázemí, a také svými dary přispěli k pěknému výtěžku.

Jarní Sbírka potravin se blíží
19. dubna 2021 SBÍRKA POTRAVIN

Jarní Sbírka potravin se blíží

Již brzy, v sobotu 24. 4. 2021, bude opět možno přispět do tradiční Sbírky potravin, kterou pořádá Česká federace potravinových bank. Oblastní charita Třebíč se do ní také zapojí a její stanoviště najdete v hypermarketu TESCO Jihlava na Brněnské ulici 74. Pracovníci v zelených zástěrách s logem Sbírky zde budou přijímat darované zboží od 8–18 hod.

Letošní Sbírka potravin vynesla 440 tun zboží pro potřebné
24. listopadu 2020 Charita Česká republika

Letošní Sbírka potravin vynesla 440 tun zboží pro potřebné

Zakoupením trvanlivých potravin anebo drogistického zboží je možné přispět lidem a rodinám v nouzi. Celostátní akce Sbírka potravin proběhla ve vybraných prodejnách obchodních řetězců a pokračuje v online obchodech do 1. prosince.

Štědří dárci nezklamali
23. listopadu 2020 Články

Štědří dárci nezklamali

Děkujeme Vám všem, kdo jste podpořili Sbírku potravin 21. 11. 2020!
Štědří dárci věnovali třebíčské Charitě v TESCO Jihlava 1 490 kg potravin a hygienického zboží pro obyvatele azylových domů v Třebíči a další potřebné z Charitní záchranné sítě. Je to více, než se vybralo před rokem také v tomto obchodě.