Pozvánky, články

Otevřená zahrada III i pro vás!
24. srpna 2022 Články

Otevřená zahrada III i pro vás!

Přijďte prožít prázdninové odpoledne s dětmi a poznat více programy pro rodiny v azylovém domě. Centrum podpory rodin Ruth vás v úterý 30. 8. 2021 od 15.00 h. srdečně zve na akci: OTEVŘENÁ ZAHRADA III - pro malé i velké, pro širokou veřejnost a rodiny z azylového domu.

"Antikoncepce jako lék?" aneb V harmonii se svým tělem
12. srpna 2022 Články

"Antikoncepce jako lék?" aneb V harmonii se svým tělem

Zveme Vás na workshop! V pondělí 22. 8. 2022 v 16.00 h. v Centru podpory rodin Ruth, Karlovo náměstí 41/30 v Třebíči (nad restaurací Třebíčanka, 1. patro)
Co Vás čeká?

Zveme na workshop: Cesta k přirozenému početí
22. června 2022 Články

Zveme na workshop: Cesta k přirozenému početí

Toužíte po miminku?
Zajímá Vás, jak přirozeně otěhotnět?
Nabízíme workshop:
Sympto-termální metoda přirozeného plánování rodičovství
Přijďte se dozvědět více v úterý 19. 7. 2021 od 16.00 h. v Centru podpory rodin Ruth, Karlovo nám. 41/30 v Třebíči.

Novinka v Centru Ruth!
21. června 2022 Články

Novinka v Centru Ruth!

Hledáte ve svém životě odpovědi třeba právě na tyto otázky: Jak to, že už nejsme doma spokojeni?
Není to tím, že jsme nezvládli mnohé situace v naší rodině?
Nebo je to všechno ještě trochu jinak?
Čtěte dále...

Zahájení výstavy "Život je dar"
31. března 2022 Články

Zahájení výstavy "Život je dar"

Paprsky jarního sluníčka již postupně nabírají na síle a nový život v přírodě se začíná opět hlásit o slovo. Začátek nového lidského života připomíná také "Den ochrany nenarozeného života". Na oslavu tohoto dne Vás zveme do Komunitního centra Moravia ve čtvrtek 31. 3. 2022 v 17.00 h., kde jsme pro Vás připravili Interaktivní výstavu "Život je dar" i s pestrým programem pro děti.

OTEVŘENÁ ZAHRADA pro malé i velké láká zase na svůj program
3. srpna 2021 Články

OTEVŘENÁ ZAHRADA pro malé i velké láká zase na svůj program

„Opět po roce pořádáme prázdninové odpoledne určené široké veřejnosti a rodinám z azylového domu,“ zve koordinátorka centra Helena Marečková a dodává: „V úterý 24. 8. 2021 od 15.00 hodin jsou v areálu zahrady Azylového domu pro rodiče s dětmi a ženy v Třebíči na ulici Vltavínské 1402 vítáni malí i velcí návštěvníci, kteří chtějí poznat, jak žijí obyvatelé tohoto domu. A nejen to, čeká nás pestrý program,“ prozrazuje.