O Českém ráji s Miluškou Mrvkovou

Přijďte se dozvědět o přírodních krásách a zajímavostech Českého ráje. Zveme Vás do Domovinky v pondělí 25. 3. 2019 v 10 hod. Těšíme se na Vás!

Senior a bezpečí - beseda v Domovince

Senior a bezpečí

Srdečně Vás zveme do Domovinky Třebíč ve středu 27. března 2019 od 10:30 hodin na akci pro veřejnost. Pozvali jsme policistku Bc. Lucii Šerkovou na besedu s názvem Senior a bezpečí. Těšíme se na užitečné rady i zkušenosti z praxe.

V Domovince se podívají do Skotska

Přijďte za námi a dozvíte se o historických zajímavostech a přírodních krásách Skotska. Zveme Vás na cestopisné povídání Milušky Mrvkové v úterý 5. 2. 2019 v 10 hodin do Domovinky.

Sicílie - cestopisný dokument v Domovince

Sicílie

V listopadu Vás zveme do Domovinky Třebíč na dvě setkání pro veřejnost - v úterý 13. 11. a v úterý 27. 11., vždy od 10 hodin. Na pokračování shlédneme cestopisný dokument o Sicílii doprovázený besedou s jeho autorkou Miluškou Mrvkovou.

Nové auto Domovinky již slouží

V úterý 6. 11. 2018 se v Domovince Třebíč uskutečnilo slavnostní předání nového sedmimístného automobilu Dacia Lodgy ke svozu klientů do stacionáře. Vůz byl pořízen díky daru Nadace ČEZ ve výši 200 000 Kč, kterou při předání auta zastupovala Mgr. Jana Štefánková.

Nové auto Domovince díky Nadaci ČEZ

Domovinka Třebíč dostala od Nadace ČEZ v září 2018 dar 200 000 Kč na nákup nového sedmimístného automobilu Dacia Lodgy. Děkujeme Nadaci ČEZ i všem lidem, kteří prostřednictvím mobilní aplikace "Pomáhej pohybem" pro nás sbírali body.

Soutěž: Co pro mne znamená DOBROVOLNICTVÍ?

Setkali jste se již s dobrovolnictvím? Jste nebo jste byl dobrovolníkem nebo Vám byla či je poskytována pomoc dobrovolníka? Jakou zkušenost jste získali? Co Vám dobrovolnictví přineslo? Podělte se o své zážitky, napište, nakreslete nebo zachyťte na fotografii pěkné okamžiky z dobro-působení. Zapojte se do naší soutěže! Těšíme se na Vaše příspěvky. Plakátek

Zveme Vás na Den Charity 2018

Přijdte s námi strávit příjemné odpoledne! V úterý 25. 9. 2018 od 14-17 hod.  slavíme na Karlově náměstí v Třebíči DEN CHARITY. Těšíme se na Vás! Plakát