V Domovince budou cestovat

Zveme Vás na cestopisné povídání M. Mrvkové v úterý 5. 2. 2019 v 10 hodin. Přijďte za námi a dozvíte se o historických zajímavostech a přírodních krásách Skotska.

Sicílie - cestopisný dokument v Domovince

Sicílie

V listopadu Vás zveme do Domovinky Třebíč na dvě setkání pro veřejnost - v úterý 13. 11. a v úterý 27. 11., vždy od 10 hodin. Na pokračování shlédneme cestopisný dokument o Sicílii doprovázený besedou s jeho autorkou Miluškou Mrvkovou.

Nové auto Domovinky již slouží

V úterý 6. 11. 2018 se v Domovince Třebíč uskutečnilo slavnostní předání nového sedmimístného automobilu Dacia Lodgy ke svozu klientů do stacionáře. Vůz byl pořízen díky daru Nadace ČEZ ve výši 200 000 Kč, kterou při předání auta zastupovala Mgr. Jana Štefánková.

Nové auto Domovince díky Nadaci ČEZ

Domovinka Třebíč dostala od Nadace ČEZ v září 2018 dar 200 000 Kč na nákup nového sedmimístného automobilu Dacia Lodgy. Děkujeme Nadaci ČEZ i všem lidem, kteří prostřednictvím mobilní aplikace "Pomáhej pohybem" pro nás sbírali body.

Soutěž: Co pro mne znamená DOBROVOLNICTVÍ?

Setkali jste se již s dobrovolnictvím? Jste nebo jste byl dobrovolníkem nebo Vám byla či je poskytována pomoc dobrovolníka? Jakou zkušenost jste získali? Co Vám dobrovolnictví přineslo? Podělte se o své zážitky, napište, nakreslete nebo zachyťte na fotografii pěkné okamžiky z dobro-působení. Zapojte se do naší soutěže! Těšíme se na Vaše příspěvky. Plakátek

Zveme Vás na Den Charity 2018

Přijdte s námi strávit příjemné odpoledne! V úterý 25. 9. 2018 od 14-17 hod.  slavíme na Karlově náměstí v Třebíči DEN CHARITY. Těšíme se na Vás! Plakát

Domovinka se rozloučí s létem

Zveme Vás na tradiční setkání s pěknými písničkami, které Vám zahrají manželé Moulisovi, v úterý 18. 9. 2018 od 10 hod. v Domovince Třebíč. Těšíme se na Vás!

Lidé se hýbou, aplikace EPP opět pomáhá

Znáte aplikaci EPP – Pomáhej pohybem? Pravděpodobně jste o ní již slyšeli. Pokud ne, zeptejte se v Domovince, kterou provozuje Oblastní charita Třebíč. I zde tato aplikace pomáhá společně se všemi, kteří se nejen hýbají, ale také při pohybu zapínají svoje telefony a získávají body, které pak přiřazují vybraným projektům. Patří jim za to velký dík.