Pozvánky, články

Dítě on-line – možnosti, úskalí a rizika
11. února 2021 Články

Dítě on-line – možnosti, úskalí a rizika

Kraj Vysočina uspořádal sérii bezplatných webinářů, které jsou mimo jiné určeny i těm, kteří chtějí zvyšovat své kompetence v on-line prostředí. Informace zužitkují zejména rodiče a pedagogové. Upozornit chceme především na téma „Předškolní věk a digitální svět“ (18/2/2021, 16:00 – 17:30), „Školáci v kyberprostoru“ (4/3/5021), „Digitální puberta“ (18/3/2021). Lektorují Mgr. Pavel Rataj a Jan Kršňák

V neděli Vás zveme na setkání na YouTube
16. září 2020 Články

V neděli Vás zveme na setkání na YouTube

Připravili jsme Vám krátký videospot jako malou náhradu za zrušený Den Charity a Odpoledne pro rodiny. Kéž Vás tento pozdrav od nás potěší.
Děkujeme Farní kavárně a p. Pavlu Opatřilovi, že nám k natáčení poskytli své prostory, a rovněž vystupujícím mladým hudebním talentům i realizátorům natáčení za jejich ochotu a čas.

Oblastní charita Třebíč pomáhá – aktuální informace 27. 3. 2020
27. března 2020 Články

Oblastní charita Třebíč pomáhá – aktuální informace 27. 3. 2020

Oblastní charita Třebíč nepřestává pracovat. Poskytuje veškeré služby, které umožňuje vládní nařízení. Také se zapojuje do pomoci lidem, kteří pomoc nejvíce potřebují v souvislosti s omezeními v době ohrožení nákazou COVID-19.

Otvírá se Poradna pro gambling Kraje Vysočina
26. března 2020 Články

Otvírá se Poradna pro gambling Kraje Vysočina

Potýkáte se s gamblingem, sázením či závislostí na sociálních sítích? Od dubna 2020 lze hledat pomoc v nové poradně.

Kolotoč RECIDIVY i příběhy se šťastným koncem
23. října 2019 Články

Kolotoč RECIDIVY i příběhy se šťastným koncem

Nejbližší věznice je v Rapoticích, přesto se do Třebíče sjeli ve čtvrtek 17. října odborníci vězeňské služby, probační a mediační služby i odborníci spřízněných platforem, aby diskutovali o recidivě, jejím snížení a inovativních přístupech v praxi.