Vánoční dárky v podobě sedmi funkčních tiskáren obdržela Oblastní charita Třebíč Zobrazit fotogalerii
9. prosince 2020 Články

Vánoční dárky v podobě sedmi funkčních tiskáren obdržela Oblastní charita Třebíč

Plně funkční tiskárny, které v rámci obnovy zařízení předala Jaderná elektrárna Dukovany Oblastní charitě Třebíč, už nyní slouží ve stacionáři a kancelářích Charity.

 

Jedna z darovaných tiskáren ve stacionáři Úsměv

Dárek potěšil...


„O tiskárny se podělilo několik charitních služeb v Třebíči. Radost přinesly našemu stacionáři Úsměv, kde jsme je hned vyzkoušeli k vytištění štítků k našim výrobkům a s výsledkem jsme spokojeni,“
říká pracovnice Úsměvu Lenka Kertészová.

Další obdarované služby - nízkoprahový klub AMBRELA, Centrum podpory rodin Ruth, Doléčovací centrum, TaxiS – sociální rehabilitace tiskárny uplatní v administrativě, k tisku a kopírování nejrůznějších pracovních materiálů, jednoduchých propagačních letáčků a dalších doplňkových věcí pro aktivity s klienty. Jednu z tiskáren využijí i pracovníci Charitní záchranné sítě ke zpracovávání agendy pomoci lidem v akutní nouzi.

„Dlouhodobé spolupráce s ČEZ, Jadernou elektrárnou Dukovany si velmi vážíme. Jsme rádi, že na nás v elektrárně myslí a při každé příležitosti podají pomocnou ruku. Za darované tiskárny děkujeme, opravdu poslouží dobré věci,“ říká Petr Jašek, ředitel Oblastní charity Třebíč.

Tisková zpráva

Díky