Naše služby pro lidi s postižením

• Raná péče Třebíč - provázení, podpora a pomoc rodinám s dětmi s mentálním, tělesným, kombinovaným postižením, s poruchami autistického spektra a s ohrožením vývoje od 0 do 7 let věku.

Narodilo se vám dítě a přemýšlíte, jak mu co nejlépe pomoci v jeho vývoji? V období prvních měsíců a roků života je vývoj malého děťátka nejrychlejší. Systematickou péčí lze určitá omezení zmírnit. Rádi bychom Vás na této nelehké cestě doprovázeli.
    "Nemůžeme všechny děti všechno naučit, ale můžeme všechny děti učinit šťastnými."
                                                                                                         Prof. Zdeněk Matějček

• Stacionář Úsměv Třebíč - denní stacionář pro osoby s mentálním a kombinovaným postižením
    Je určen lidem ve věku od 16-70 let z Třebíče a přilehlých regionů do 50 km od Třebíče, kteří mají zájem se setkávat s přáteli, rozvíjet své dovednosti, znalosti a chtějí se začlenit do společnosti.

"Snažíme se o samostatnost, navazujeme a udržujeme kamarádství, společně pracujeme v dílnách, opakujeme si dovednosti naučené ve škole, hrajeme hry, rádi jezdíme na výlety a pobyty, nakupujeme, společně se stravujeme a odpočíváme. Děkujeme Úsměvu."

• Domovinka Třebíč - denní stacionář pro seniory a osoby se zdravotním postižením z regionu Třebíč, kteří jsou osamělí, mají sníženou soběstačnost, potřebují dohled a péči v průběhu dne, cítí se neužiteční, hledají společenství svých vrstevníků nebo smysluplné naplnění volného času. Posláním Domovinky Třebíč je umožnit těmto lidem zůstat co nejvíce zapojeni do života společnosti.
  • TaxiS sociální rehabilitace